• PRO TV
  • Ce imagini i-au convins pe fani că Daniela Crudu și-a botezat fetița 

Ce imagini i-au convins pe fani că Daniela Crudu și-a botezat fetița 

Ce imagini i-au convins pe fani că Daniela Crudu și-a botezat fetița 

Daniela Crudu a născut la începutul lunii mai 2023.  La începutul lui iunie a publicat o poză pe Instagram care i-a făcut pe toți să creadă că, la foarte puțin timp de la naștere, a organizat botezul fetiței sale, pe malul Lacului Cernica.

Pozele înfățișau un amplasament minunat, cu decorațiuni mirifice, de un alb impecabil, potrivite pentru botez. Mai mult, vedeta a scris "Baptism"-"botez" în fotografie și a pus hashtag-ul "mylittlegirl"- "fetița mea." Chiar dacă mai departe nu a confirmat creștinarea în nicio altă postare, presa a anunțat evenimentul, iar fanii i-au trimit mesaje pe felicitare pe Instagram.

Vezi mai multe fotografii în Galeria Foto
Daniela Crudu a mărturisit că fiica ei poartă numele Daiana. 

Ce înseamnă numele Daiana?

Potrivit unui site care analizează originea numelor, Daiana este o variantă a numelui Diana și este un nume de origine latină.

Daiana înseamnă „divin”, „asemănător unei zeițe”, „ceresc” și „luminos” (din latină „dius/dia” = divin, sau indo-european „deiwo” = Dumnezeu/lumină/zi sau „*dei-“ = a străluci ).

 Zeița "Daiana-Diana" își are originile în mitologia romană și este zeiță a Lunii, a pădurilor și a vânătorii, dar și a nașterii.   Zeița "Daiana - Diana", în mitologia română, era fiica lui Jupiter și al Latoniei și sora lui Apolo.
 

FOTO: DANIELA CRUDU INSTAGRAM

Vezi și: Burmis, la un pas de tragedie din cauza depresiei


Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni