• PRO TV
  • Au vrut să-și facă o intrare memorabilă! Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la o petrecere de fițe

Au vrut să-și facă o intrare memorabilă! Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la o petrecere de fițe

Au vrut să-și facă o intrare memorabilă! Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la o petrecere de fițe

Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au vrut să fie sigure că se vor face remarcate printre zeci de vedete la petrecerea organizată de revista Viva. Astfel, cele două, însoțite de încă două persoane, și-au făcut intrarea într-un mod original, dar… macabru :)  Au ieșit dintr-un dric, spre uimirea tuturor.

Impresara a fost una dintre principalele atracții ale serii, într-o rochie neagră din dantelă și volane spectaculoase. A avut părul coafat într-un coc elegant și a pozat pe covorul roșu alături de prietenele ei, dar și de fiica sa, Sarah.

Tânăra a arătat că o divă de la Hollywood, într-o rochie de gală cu paiete și șliț adânc.

Adriana Bahmuțeanu s-a făcut și ea remarcată printr-o rochie argintie și bijuterii opulente.

Vezi si: Adelina Pestrițu a eclipsat pe toată lumea la o petrecere plină de vedete: "O adevărată apariție! Bravo, ai rupt topul!"

Anamaria Prodan a făcut zeci de fotografii pe covorul roșu, pe care le-a încărcat pe pagina sa de Instagram. “Nimic nu poate distruge fierul, decât propria sa rugină. La fel, nimic nu poate poate distruge o persona, decât propria sa mentalitate”, a scris impresara în dreptul unei postări.

De curând, aceasta a trecut printr-o nouă despărțire:  a pus capăt relației cu omul de afaceri Flavius Nedelea.

„După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, a spus Nedelea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni