• PRO TV
  • Anamaria Prodan și-a ales deja modelul de sicriu

Anamaria Prodan și-a ales deja modelul de sicriu

Anamaria Prodan și-a ales deja modelul de sicriu

Anamaria Prodan a intrat alături de o prietenă, Gabriela, într-o afacere din domeniul pompelor funebre.

Printre primele persoane care au fost atente la serviciile oferite a fost chiar...Anamaria. Cu sinceritate, aceasta a declarat că a ales deja un sicriu și că a făcut pace cu gândul morții. 

Pentru Online Story by Cornelia Ionescu, preluată de Wowbiz, aceasta a povestit:

"Atâția ani am stat lângă Gabi, eu am avut oroare de lumea morților. Petrecând atât de mult timp aici să știi că mi-am găsit o liniște fabuloasă. Eu cu Gabriela deja știu și ce sicriu o să am, ce model și cum o să arate.

Chiar dacă toată lumea îmi spune să termin, eu cred că moartea, la fel ca și nunta și botezul trebuie să fie aranjată pas cu pas. Ce ar fi să îmi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea cum ar fi un sicriu urât?! Eu toată viața mi-am dorit să am cele mai frumoase chestii și să îmi pun lucrurile la punct din timpul vieții.

Bătrânii spuneau, bunicii noștri de exemplu se îngrijeau de aceste lucru din timpul vieții. Datorită Gabrielei nu mai văd moartea ca pe ceva cumplit, rău. Nu m-aș gânit vreodată că lumea trebuie să se plângă și să se tăvălească. O văd ca pe un moment normal, sigur că este binevenită o companie pentru că sunt niște emoții și trebuie să existe un cap limpede."

"Am decis să aducem cele mai frumoase sicrie pentru că atunci când pleci din lume trebuie să pleci la fel cum ai venit cu ceva măreț și dacă și faci ceva pe lumea aceasta, trebuie să o lași și când pleci", a mai povestit Anamaria Prodan, citată de aceeași publicație

Vezi și:
Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni