• PRO TV
  • Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei din showbizul românesc, aceasta primind atenția publicului atât datorită performanțelor sale profesionale, cât și grație relațiilor controversate pe care le-a avut de-a lungul anilor. Până la 50 de ani, impresara a trecut prin două mariaje nefericite: primul, cu Tibi Dumitrescu, în urma căruia s-au născut cele două fete: Sarah și Rebeca și al doilea mariaj, cu Laurențiu Reghecampf, în urma căruia a luat naștere Bebeto.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat în urmă cu aproape doi ani, după ce antrenorul de fotbal a început o relație extraconjugală cu Corina Caciuc, femeia care i-a și dăruit de curând un fiu: Liam. La acel moment, impresara a ieșit în spațiul public și a criticat alegerile fostului ei partener de viață, fiind o despărțire plină de certuri și scandal. 

Ulterior, cei doi s-au întâlnit și s-au bătut în plină stradă, iar paparazzii au surprins acest moment și au distribuit imaginile în presă. La o zi după altercație, Laurențiu Reghecampf și-a botezat fiul pe care îl are alături de Corina Caciuc, fiind nevoit să poarte ochelari de soare din cauza unei vânătăi vizibile din jurul ochiului drept. 

Acum, Anamaria Prodan a fost invitată la un podcast, acolo unde a vorbit inclusiv despre Laurențiu Reghecampf. Deși a recunoscut că problemele din fostul mariaj încă nu s-au rezolvat, impresara a punctat faptul că antrenorul de fotbal o va iubi toată viața lui, chiar dacă comportamentul său dovedește opusul:

„Pentru el în momentul ăsta ceea ce s-a întâmplat nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb. Să-i trăiască! În rest, eu cunoscându-l pe Laur, eu îl cunosc mai bine ca mama lui, și Laur pe mine la fel, adică Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Spun direct și... Laur pe mine o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu, pentru că alături de mine a crescut, a clădit, a devenit cine este astăzi, la fel cum și el va rămâne pentru mine exact așa”, a mărturisit vedeta.

Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva săptămâni, Anamaria Prodan sublinia faptul că relația cu Reghecampf a fost un vis urât:

„Copiii mei trebuie să vadă în familie respect, disciplină, ordine și demnitate. Nu s-au rezolvat problemele dintre mine și fostul soț, dar nu e niciun fel de problemă. Eu mi-am cerut scuze în numele lui, în numele meu, în numele copiilor și a familiei noastre pentru tot ce s-a întâmplat. Drumul vieții mele este atât de frumos, lin și plin de lumină, încât nu mă interesează să discut despre Reghecampf, despre viața lui, iubite sau amante. A fost un vis urât din care m-am trezit și este minunat tot ceea ce se întâmplă”, a mai adăugat ea.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni