• PRO TV
  • Stephan Pelger și singura lui mare iubire: „De atunci n-am mai avut niciodată o relație”

Stephan Pelger și singura lui mare iubire: „De atunci n-am mai avut niciodată o relație”

Stephan Pelger și singura lui mare iubire: „De atunci n-am mai avut niciodată o relație”

Stephan Pelger s-a sinucis la vârsta de 43 de ani, după o lungă perioadă în care a suferit de depresie. Într-un interviu din 2022, vestitul designer a dezvăluit că a avut o singură mare iubire, curmată brusc de un accident de mașină.

Stephan Pelger a mărturisit că și-a dat seama devreme că are altă orientare sexuală decât s-ar fi așteptat părinții lui. La vârsta de 13 ani, designerul le-a spus acestora că e homosexual. S-a întâmplat după slujba de duminică, de la biserică.

Le-am zis: nu o să aveți niciodată nepoți la masa de prânz”, s-a confesat designerul în podcastul În oglindă. Cea care a înțeles din prima mesajul a fost mama lui, care i-a transmis că tot ce contează pentru ea este ca el să fie fericit.

Tot în 2022, Stephan Pelger a dezvăluit care a fost prima și singura lui iubire, care s-a stins brusc, în urma unui accident de mașină.

Pe atunci avea 19 ani și era student la Viena. A cunoscut un băiat cu care a avut o scurtă relație.

Prima și singura poveste de dragoste a fost una de dragoste, exact așa cum scrie în carte, cu fluturi în stomac. Din păcate, băiatul respectiv a murit la scurt timp după, într-un accident de mașină și eu de atunci n-am mai avut niciodată o relație”, s-a confesat designerul.

Am aflat vestea că a avut un accident, a intrat un tir în mașina lui și mama l-a îngrijit până în ultima zi când a murit. Eu nu l-am mai văzut”, a adăugat Pelger.

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni