• PRO TV
  • Pro TV, prima alegere a românilor care caută informații, dar și cea mai credibilă sursă de știri

Pro TV, prima alegere a românilor care caută informații, dar și cea mai credibilă sursă de știri

Pro TV, prima alegere a românilor care caută informații, dar și cea mai credibilă sursă de știri

La fel ca și în anii trecuți, Pro TV continuă să fie cel mai utilizat și cel mai de încredere brand din România, atât pentru consumul de știri offline, cât și pentru cel online.  

Astfel, Știrile PRO TV  reprezintă prima alegere pentru românii care caută informații, dar și cea mai credibilă sursă de știri, după cum arată un nou studiu realizat de Institutul Reuters al Universității din Oxford.

Digital News Report este cel mai mare studiu din lume despre consumul de media si urmărește modul în care oamenii de pe tot globul se informează.



”Utilizatorii români de știri, la fel ca și cei intervievați din țările vecine, au citat deseori știrile despre războiul din Ucraina ca fiind unul dintre factorii care îi determină să evite știrile. Cu toate acestea, având războiul din Ucraina la granițele lor, toate redacțiile de știri și toți jurnaliștii au un angajament declarat public de a acoperi bine acest subiect și, în special, de a verifica și identifica știrile false. Cu toate acestea, de mai multe ori, unele persoane intervievate au fost rugate să comenteze clipuri din jocuri video, prezentate ca fiind scene reale de război. Este posibil ca aceste greșeli să fi erodat și mai mult încrederea în știri, în general.” - se arată în raportul Reuters pe 2023.

PRO TV și VOYO sunt branduri deținute de CME, care operează în șase țări din regiune.

În România, VOYO este o platformă cu conținut video, tip SVOD, unde pot fi vizionate toate canalele deținute de PRO TV SRL (PRO TV, Acasă TV, PRO TV Internațional, PRO Arena, PRO Cinema, Acasă Gold, PRO TV News), emisiuni exclusiv digitale, filme, seriale, sezoane integrale ale emisiunilor PRO TV și competiții sportive.

Platforma a fost înființată la 1 august 2011, fiind prima platformă de tip SVOD și TVOD (conținut pe baza de achiziție) din România.

Din toamna anului 2020, emisiunile înregistrate și serialele difuzate pe PRO TV au început să fie publicate cu o zi înainte pe VOYO.

VOYO este un brand internațional disponibil cu versiuni locale în România, Cehia, Slovacia, Bulgaria și Slovenia, operat de compania CME, parte a grupului PPF.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni