• PRO TV
  • Actorii din Dallas, reunire la 45 de ani de la lansarea serialului. Cum arată Patrick Duffy, Linda Gray și celelalte staruri

Actorii din Dallas, reunire la 45 de ani de la lansarea serialului. Cum arată Patrick Duffy, Linda Gray și celelalte staruri

Actorii din Dallas, reunire la 45 de ani de la lansarea serialului. Cum arată Patrick Duffy, Linda Gray și celelalte staruri

În 2023 se împlinesc 45 de ani de la lansarea serialului de succes „Dallas”, care a schimbat viețile multor actori de televiziune. Vedetele care au apărut în cele 14 sezoane ale seriei s-au reunit în Palm Springs pentru a marca acest eveniment.

Patrick Duffy, Linda Gray, Charlene Tilton, Audrey Landers, Steve Kanaly, Joan Van Ark, Sheree Wilson și Cathy Podewell s-au reunit după 45 de ani de la prima apariție televizată în serialul Dallas.

Fiecare dintre ei a mărturisit că serialul de mare succes le-a marcat profund viața. Linda Gray (Sue Ellen Ewing) a explicat ce a însemnat serialul pentru public.

Cred că Dallas a fost ca emisiunile de zi care erau foarte populare, iar serialul a intrat în joc și a fost gigantic și a umplut aceeași nevoie a oamenilor de a avea o poveste recurentă, cu suspans și ceva de urmărit în continuare. Deoarece spectacolul a durat atâția ani, publicul a ajuns să cunoască personajele atât de sincer și le-a păsat cu adevărat”, a spus Linda Gray (82 de ani) pentru revista People.

Patrick Duffy (Bobby Ewing), azi în vârstă de 74 de ani, consideră Dallas serialul-etalon, care a inspirat crearea altor seriale populare de azi.

Așa cum a fost scris Dallas, este șablonul de scriere standard pentru serialele care se desfășoară în orice perioadă de timp, de la câteva episoade la câțiva ani. Dar da, totul a început cu noi. M-am gândit la asta urmărind Succession”, a spus Duffy.

În 2020, Patrick Duffy dezvăluia că are iubită, după moartea soției sale, Carlyn Rosser.
 

Cine a lipsit de la reunire

Victoria Principal (Pamela Barnes) a fost una dintre vedetele serialului care au lipsit de la reunire. În 2018, când actorii s-au întâlnit pentru a marca 40 de ani de Dallas, actrița spunea că cei cinci ani petrecuți alături de distribuția serialului au fost „una dintre cele mai bune perioade din televiziune” din câte a trăit.

Absent a fost și Larry Hangman (J.R. Ewing), care s-a stins din viață în noiembrie 2012, după ce a suferit de leucemie mieloidă. Cu câteva luni înainte de moarte, actorul reușise să scape de cancer la gât, cu care fusese diagnosticat cu un an înainte.

Ce recorduri a stabilit serialul Dallas



Dallas
a rulat la televiziune din 1978 până în 1991. Serialul a ajuns și în România în anii ’80, cu dispensă specială de la regimul comunist. Nicolae Ceaușescu spera că Dallas le va permite românilor să înțeleagă cât de coruptă este societatea occientală, marcată de lupte avide pentru putere, bani și poziție socială.

Însă, serialul a acționat tocmai invers, deschizându-le românilor tot mai mult apetitul pentru viața din Vest.

Serialul a câștigat patru premii Emmy, Globul de Aur pentru cea mai bună actriță de televiziune – dramă (Barbara Bel Geddes) și People's Choice Award pentru Serialul dramatic preferat difuzat seara (1980, 1981, 1982, 1987).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni