• PRO TV
  • (P) Cum poți cuceri Red Bull Flugtag, în 5 pași simpli, de la început până la final

(P) Cum poți cuceri Red Bull Flugtag, în 5 pași simpli, de la început până la final

(P) Cum poți cuceri Red Bull Flugtag, în 5 pași simpli, de la început până la final

Când vine vorba de "Ziua Zborului", ai o singură șansă să reușești să impresionezi. Uite cum poți face asta!

Pe de-o parte, culmea tuturor trăznăilor, iar pe de altă parte, testul suprem al creativității în inginerie - Red Bull Flugtag este un eveniment ca niciun altul. Echipe extrem de diferite, care abordează tematici care mai de care mai surprinzătoare, își prezintă mașinăriile zburătoare și fac salturi spectaculoase, în încercarea de a uimi jurații și spectatorii.

 

Din exterior poate părea că evenimentul este doar un joc trăsnit, însă reprezintă o adevărată artă zborul și faptul că trebuie să arăți bine în timp ce faci asta.

 

Dacă ți se întâmplă să te trezești dintr-o dată îmbrăcat într-un costum ciudat, fără altceva decât un vis și un aparat de zbor, urmează acești cinci pași și s-ar putea să fii câștigătorul trofeului Red Bull Flugtag.

 

Pasul 1: Vizualizează-ți zborul!

Totul începe de la schiță. Gândește totul ca un inginer veritabil care poate face orice mașinărie să prindă aripi. Și, foarte important, ține cont de toate regulile, pentru a avea o experiență cât mai plăcută.

De la o decolare lină până la atingerea apei, asigură-te că aparatul tău va rămâne ceva timp în aer, repetă mental totul și ține cont de orice obstacol. Vizualizează în permanență totul, din nou și din nou și din nou...

 

Pasul 2: Studiază-ți adversarii!

Ai o super zi în față. Ia-ți puțin timp, analizează și învață din succesul sau greșelile oponenților tăi. Sau din ale celor care au participat la edițiile internaționale. Te ajută o perspectivă asupra competiției și așa poți lua cele mai bune decizii pentru tine și echipa ta.

 

Pasul 3: Bucură-te de tot ce te înconjoară!

Fă un pas în spate și aruncă o privire completă în jur. Acesta este momentul tău, este locul în care strălucești și cu siguranță vei dori să te încarci cu toată energia bună a oamenilor care vor fi acolo să te aplaude.

 

Pasul 4: Pregătește-ți aparatul de zbor!

Fă-ți încălzirea, lustruiește-ți aparatul și zboarăăă. Arată-le tuturor cât de creativ ești și, mai ales, că poți depăși recordul mondial.

 

Pasul 5: Sărbătorește!

Un lucru foarte bun la Red Bull Flugtag este că te poți costuma oricum vrei și simți, important este să fie ieșit din comun. Ai zburat, ai primit aplauze, iar la final se cere o petrecere serioasă, unde te poți bucura din plin de costumația aleasă.

 

 

Orice decizi să construiești, ține cont de regulile foarte serioase, pe care le găsești pe redbull.ro/flugtag, pentru a te bucura pe deplin de întreaga experiență. Înscrie-te până pe 23 iulie, împreună cu echipa ta, și participă la cea mai trăsnită competiție din câte există.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni