• PRO TV
  • Trupa FEELINGS a lansat al cincilea single, "Până Când Răsare Soarele”

Trupa FEELINGS a lansat al cincilea single, "Până Când Răsare Soarele”

Trupa FEELINGS a lansat al cincilea single, "Până Când Răsare Soarele”

Trupa FEELINGS a lansat vineri, 16 iunie, pe toate platformele de streaming "Până Când Răsare Soarele”. În mai puțin de o zi de la lansare, piesa a înregistrat peste 150.000 de vizualizări pe platforma TikTok, demonstrând astfel popularitatea piesei în rândul ascultătorilor.

Noul lor single aduce în prim-plan talentul și energia trupei într-un stil pop balcanic contagios. Piesa transmite un mesaj optimist, despre momentele în care ne adunăm să împărtășim bucurii, când toate se îmbină perfect. Videoclipul este plin de culoare, cu aer de vacanță și vibe de vară. Despre asta este “Până când răsare soarele”, și este dedicat tuturor celor care știu să se bucure de viață și trăiesc vara cu intensitate maximă. Pornind de la ideea ca orice petrecere reușită se încheie la răsărit, inspirația vine din experiențele trupei, de la evenimentele la care participă. Băieții Feelings fiind recunoscuți mai ales pentru energia din show-urile explozive și dinamice de la diversele evenimente la care își pun amprenta. “Mă bucur că reușim să fuzionăm conceptul de trupa de cover cu aportul muzical personal, astfel schimbul de energii de care avem parte cu publicul se face prin propriul limbaj.”, ne-a transmis, Răzvan Răducă, solistul trupei.

Regizat și montat de Andrei Brînză, videoclipul "Până Când Răsare Soarele" a fost filmat în două locații. În cadrul acestuia, s-au folosit inserții de inteligență artificială pentru a fi în trend cu tehnologia.

Muzica pentru "Până Când Răsare Soarele" a fost compusă de Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, în timp ce textul a fost realizat de Răzvan Răducă și Ionuț Bacula.

Cu această lansare, trupa FEELINGS ajunge la a 5-a piesă lansată, iar "Până Când Răsare Soarele" este alegerea lor pentru vara asta, în concordanță cu trendurile moderne și stilul lor unic de petrecere. “Pe unde mergem, lumea s-a obișnuit cu noi ca show-ul de pe scenă să-i includă și pe ei, indiferent că au de cântat, dansat în sincron sau chiar de acompaniat cu aplauze. Pănă la urmă e foarte greu să te rupi de propria experiență atunci când creezi ceva, de aici a venit și inspirația pentru această piesă”, a zis membrul și managerul trupei, Cătălin Răuță.

Proiectul FEELINGS a luat naștere în Bacău, în urmă cu 21 ani de ani, din pasiunea pentru muzică a primilor membri, doar doi la număr pe atunci. Acum echipa Feelings e formată din 16 oameni, iar proiectul a ajuns cunoscut în industria muzicală și cea a evenimentelor private, de la scene mici, până la scene în aer liber cu public de mii de oameni și nenumărate apariții radio și TV.

Pentru a asculta "Până Când Răsare Soarele” puteți accesa: https://bfan.link/pana-cand-rasare-soarele

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni