• PRO TV
  • Afacerea ta se confruntă cu probleme de ordin financiar? Omnicredit are soluția!

Afacerea ta se confruntă cu probleme de ordin financiar? Omnicredit are soluția!

Afacerea ta se confruntă cu probleme de ordin financiar? Omnicredit are soluția!

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă afacerile mici care emit facturi este cea a perioadelor scadente mari pe care clienții le au la dispoziție pentru a face plațile.

Acestea pot însuma 30, 60, 90 sau chiar 120 de zile de la momentul prestării serviciului în cauză, lucru care poate aduce dezechilibre și instabilitate din punct de vedere financiar. Accesează servicii de factoring Omnicredit și multe dintre obstacolele de ordin financiar cu care te confrunți vor fi eliminate!

Cum funcționează serviciul de factoring?

Pentru că presiunile puse asupra clienților să achite mai repede sumele datorate nu este tocmai o soluție optimă, ai posibilitatea să beneficiezi de un serviciu de finanțare pentru IMM-uri. Factoringul poate văzut drept o linie de creditare pe termen scurt de care te poți bucura fără ca gradul de îndatorare al companiei tale să fie afectat. 

Principiul de funcționare este unul simplu și ușor de înțeles, fiind vorba de un circuit al banilor între trei părți. Omnicredit este în această ecuație factor, afacerea ta este aderent, iar clientul, persoana juridică, care urmează să facă plata se numește debitor. Așadar, factorul se angajează să cumpere factura și îți oferă ție suma aferentă înainte de atingerea termenului de scadență. Debitorul va fi înștiințat cu privire la această modificare și va fi direcționat ca la momentul scadenței să facă plata în contul factorului. Acest proces se va repeta lună de lună, în schimbului unui comision de aproximativ 3% din valoarea totală implicată. 

Care sunt firmele care pot apela la această soluție de micro finanțare?

Factoringul este un serviciu de care pot beneficia toate microîntreprinderile și întreprinderile mici care întâmpină probleme în a opera cu cele două termene prea îndepărtate: prestarea serviciului și încasarea banilor. Deși este o soluție ce poate fi implementată în toate domeniile de activitate, industrii precum cea a transporturilor, construcțiilor, companiile care lucrează cu statul, micii producători dar și retailerii sunt cei care apelează des la finanțarea de tip factoring.

Ce avantaje obții odată cu accesarea serviciilor de factoring Omnicredit?

Dincolo de faptul că te ajută să transformi facturile emise cu încasare la termen în lichidități imediate, factoringul îți aduce nenumărate beneficii de care poți profita din plin spre a-ți dezvolta afacerea. Acest serviciu de finanțare este diferit de alte împrumuturi bancare pentru că nu afectează scorul de îndatorare al firmei tale, fiind vorba de un ciclu constant la banilor între cele trei părți. 

Un alt avantaj al micro finanțării de tip factoring îl reprezintă procesul de aplicare și furnizare a banilor exclusiv online, fără birocrație și fără timp pierdut. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul Omnicredit, unde vei fi îndrumat să îți configurezi un cont, dacă nu ai deja unul, ca mai apoi să selectezi detaliile contractuale care să te ajute în rezolvarea problemelor curente. După completarea și transmiterea cererii, vei fi contactat în scurt timp pentru a-ți fi comunicată decizia de creditare, urmând ca banii să fie virați în contul indicat în scurt timp. 

Pentru că ai acces nelimitat la propriile resurse, vei putea achita la timp angajații, furnizorii, taxele și alte datorii, ceea ce va conduce la îmbunătățirea relațiilor cu aceștia, creșterea nivelului de randament sau chiar posibilitatea de a debloca diverse promoții și oferte. Nu ai nevoie de garanții materiale sau de alte justificări de utilizare a banilor pentru a putea obține serviciul, acesta fiind creat pentru orice întreprindere are nevoie. 

Obții acces instant la lichidități și consolidezi relațiile cu toate categoriile de public cu care lucrezi prin implementarea serviciului de factoring cu Omnicredit!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni