• PRO TV
  • Până unde poate duce iubirea unei mame? Vom afla în Inimă trădată, de luni până duminică, de la 11:30, pe Acasă Gold

Până unde poate duce iubirea unei mame? Vom afla în Inimă trădată, de luni până duminică, de la 11:30, pe Acasă Gold

Până unde poate duce iubirea unei mame? Vom afla în Inimă trădată, de luni până duminică, de la 11:30, pe Acasă Gold

Din 22 iulie, telespectatorii postului Acasă Gold vor putea viziona o dramă plină de acțiune și mister. În fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 11:30, amatorii de suspans vor putea urmări Inimă trădată (Corazon traicionado). 

Seria urmărește o poveste dramatică, guvernată de minciuni și disperarea unei mame de a-și salva copilul. Viața protagonistei este complet dată peste cap în momentul în care descoperă că soțul ei este un asasin plătit, care este implicat în tentativa de omor a unui avocat cunoscut și influent. 

În urma încercării eșuate de a-l ucide pe avocat, asasinul își amenință propria soție cu punerea în pericol a copilului lor de 5 ani. Pentru a-și vedea fiul nevătămat, femeia va fi nevoită să ia o serie de decizii care îi va schimba complet viața. Un șir de evenimente tragice și răsturnări de situație se vor întâmpla în cursa spre salvarea propriului copil. 

Dragostea își va face și ea apariția în viața protagonistei, iar asta îi va da planurile peste cap. Rămâne de văzut dacă protagonista va reuși să ducă la bun sfârșit planul sau va cădea pradă sentimentelor de iubire, în serialul Inimă trădată (Corazon traicionado), în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 11:30, pe Acasă Gold.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni