• PRO TV
  • Betty Salam și Alex Velea, remake după o piesă de-ale lui Florin Salam: „Eu îi zic melodia pentru noua generație”

Betty Salam și Alex Velea, remake după o piesă de-ale lui Florin Salam: „Eu îi zic melodia pentru noua generație”

Betty Salam și Alex Velea, remake după o piesă de-ale lui Florin Salam: „Eu îi zic melodia pentru noua generație”

Betty Salam le-a pregătit o surpriză fanilor și a lansat o melodie alături de Alex Velea. „Unde mă duci iubirea mea” este un remake după piesa lui Florin Salam. Artista tocmai a lansat videoclipul melodiei pe Youtube.

„Am ales să fac acest remake după piesa tatălui meu “Unde mă duci iubirea mea”  alături de un artist super talentat @iamvelea. Ne dorim să vă placă piesa atât de mult cum și nouă ne place. Eu îi zic melodia pentru noua generație, însă stați pe aproape să o ascultăm și să vizionăm clipul împreună. VĂ IUBESC!”, a scris fiica lui Florin Salam pe contul de Instagram înainte de lansarea videoclipului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BETTY (@bettysalamofficial)

Betty este o apariție super sexy în videoclipul piesei „Unde mă duci iubirea mea”. Artista poartă un body negru, extrem de decoltat. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

La doar câteva minute de la lansare videoclipului, fanii au început deja să-i felicite pe cei doi pentru această colaborare și le-au transmis că acesta va fi „hitul verii”.

Betty Salam este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și are la activ colaborări de succes cu Bia, Iuly Neamtu și tatăl său, Florin Salam. Melodia „Tăticul meu, fetița mea” are peste 35 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Fotografii: Instagram Betty Salam

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni