• PRO TV
  • SAGA, dovada vie că festivalurile românești "rup norma"! Vezi imagini cu totul speciale

SAGA, dovada vie că festivalurile românești "rup norma"! Vezi imagini cu totul speciale

SAGA, dovada vie că festivalurile românești "rup norma"! Vezi imagini cu totul speciale

În zilele 23, 24 și 25 iunie, Saga Festival a revenit în 2023 la Romaero Băneasa,  după ce anul trecut s-a ținut pe Arena Națională. 

Festivalul are amplasate 7 scene: principala Source, în hangar – Heat, Spark, Drift, Bumber Cars, precum și cea din avion-Rave Plane. Această din urmă scenă este un avion transformat într-un club unic, conceput special pentru o întâlnire intimă. 

Vedeți imagini spectaculoase în Galeria Foto
 
Spectacolul pregătit s-a dovedit electrizant și zeci de mii de oameni au cântat și dansat pe ritmurile artiștilor preferați până spre dimineață. Cu adevărat spectaculoase au fost jocurile de lumini, o investiție serioasă a Festivalului, dar care a bucurat mulți participanți. 

Vedeți imagini spectaculoase în Galeria Foto
 
Cu un line-up de excepție, o producție audio-vizuală uluitoare și o atmosferă uluitoare, SAGA arată de de ce, așa cum spun mulți, Festivalurile românești "rup norma". 
 
Printre artiștii care au concertat s-au numărat  Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Delia, Franky Wah, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Melanie C, Paula Temple, Amuly, Azteca, Bad & Boujee, Blanco, Brokn, Christian Lepah, Dobrikan, Exposure, Gheboasa, Marko Glass & Bvcovia, Nane, Rava și Rhem. Printre cei care au făcut show, se numără DJ-ul german Robin Schulz, Loreen și DJ-ul Joel Corry.

FOTO: SAGA INSTAGRAM 

Ana Maria Pop

Daniel Pavel Instagram 

 
VEZI ȘI VIDEO:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni