• PRO TV
  • Cine este câștigătoarea titlului Miss Moscova 2023. Rusoaica de 25 ani s-a trezit cu un val de critici după competiție

Cine este câștigătoarea titlului Miss Moscova 2023. Rusoaica de 25 ani s-a trezit cu un val de critici după competiție

Cine este câștigătoarea titlului Miss Moscova 2023. Rusoaica de 25 ani s-a trezit cu un val de critici după competiție

Angelina Brezhenskaya, o tânără de 25 de ani, a câștigat coronința de Miss Moscova 2023. În competiție au mai participat alte 33 de concurente din Capitala Rusiei. 

Angelina Brezhenskaya a mai participat la concursuri de frumusețe. În 2020, modelul și prezentatoarea TV a primit titlul de „Frumusețea din Saratov”, iar apoi a devenit finalista concursului „Frumusețea Rusiei”. Fata nu a vrut să se oprească acolo și și-a încercat norocul la titlul de Miss Moscova 2023. 


Tânăra s-a trezit cu un val de critici după concurs. Mulți spun că a apelat la chirurgia plastică pentru a arăta ca o Barbie. Ea nu a negat acest lucru, spunând că și-a făcut rinoplastie, la recomandarea medicilor. 

Cred că a fost o competiție pentru cel mai bun chirurg”, Cred că trebuie să se organizeze două tipuri de concursuri: pentru fetele cu frumusețe naturală și pentru cele cu operații estetice”, sunt doar câteva reacții apărute în mediul online. 

„Am făcut cu adevărat rinoplastie, nu o neg. Au existat mai multe indicații medicale pentru asta. Cred că în prezent, puțini oameni mai sunt surprinși de intervențiile estetice. Am grijă de mine și fac în mod regulat proceduri de îngrijire a pielii. Este important să te simți în armonie cu tine însuși. Am o persoană iubită lângă mine, de mai mult timp. El mi-a oferit un sprijin extraordinar în toate etapele pregătirii pentru competiție, m-a inspirat foarte mult”, a declarat Brezhenskaya, portivit starhit.ru 

Sursă foto: Instagram/ brejenskaya

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni