• PRO TV
  • Găinușa în adidași, care a devenit celebră pe TikTok. Povestea tristă din spatele filmulețelor amuzante

Găinușa în adidași, care a devenit celebră pe TikTok. Povestea tristă din spatele filmulețelor amuzante

Găinușa în adidași, care a devenit celebră pe TikTok. Povestea tristă din spatele filmulețelor amuzante

Nubz a devenit o senzație pe platforma TikTok datorită papuceilor săi deosebiți. Găinușa pitică are nu mai puțin de 30 de perechi, de la adidași până la ugg-uri. Puțini știu că stăpâna ei, care locuiește în California (SUA), a creat contul de socializare nu doar pentru amuzamentul oamenilor, dar și pentru a strânge donații. 

Nubz suferă de o afecțiune genetică degenerativă. Ea nu se poate deplasa ca o pasăre de curte normală, pentru că îi lipsesc ghearele. Într-o zi, stăpâna ei s-a gândit că o pereche de papucei, pe care i-a folosit cândva câinele familiei în sezonul rece, o poate ajuta să meargă și a avut dreptate. Apoi i-a confecționat mai multe perechi, din materiale și culori diferite. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Dodo (@thedodo)

Problemele găinușei însă nu s-au încheiat aici. După un timp, ea nu a mai putut să-și țină bine gâtul. Prin postările de pe TikTok, stăpâna ei a început să ceară donații pentru tratamentul păsării. Oamenii s-au mobilizat și au trimis sute de dolari. Au existat însă și internauți care au fost de părere că femeia profită astfel de bunătatea oamenilor, care iubesc animalele, pentru a-și rotunji veniturile.

„Mulțumesc tuturor celor care au donat, tocmai ni s-a cerut 3000 USD pentru teste astăzi... și suntem atât de aproape!!! Ne lipsesc doar 200 de dolari până la 3000. Știu că putem ajunge acolo până când trebuie să plătim astăzi! S-ar putea să fie nevoie să o lăsăm peste noapte în cabinetul veterinarului sau să luăm medicamente speciale care vor crește costul. Urmați link-ul din bio.”, este una dintre postările de pe TikTok la care internauții au răspuns că au donat bani și îi urează însănătoșire grabnică. 

Sursă foto: captură video TikTok, Instagram/ calliope.nubz.insta

Vezi și: 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni