• PRO TV
  • Deea Maxer a făcut marele anunț după câteva luni de relație. Robert Drilea a făcut pasul cel mare: Mi-a pus pe deget inelul

Deea Maxer a făcut marele anunț după câteva luni de relație. Robert Drilea a făcut pasul cel mare: Mi-a pus pe deget inelul

Deea Maxer a făcut marele anunț după câteva luni de relație. Robert Drilea a făcut pasul cel mare: Mi-a pus pe deget inelul

Deea Maxer și Robert Drilea sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Deși sunt împreună de doar câteva luni, cei doi petrec tot mai mult timp împreună. După divorțul de Dinu Maxer, artista nu a ezitat să arate lumii cât de fericită este în brațele noului iubit. Recent, Deea Maxer a făcut anunțul neașteptat despre relația cu Robert, luând pe toată lumea prin surprindere.

Deea Maxer a primit inelul de la Robert Drilea?

Dacă în urmă cu două luni, Deea Maxer anunța că este pregătită să devină doamna Drilea, ei bine, acum, artista a luat pe toată lumea prin surprindere cu această veste.

Fosta soție a lui Dinu Maxer a surprins pe toată lumea cu anunțul că ea și partenerul ei s-au mutat deja împreună, deși sunt împreună de doar câteva luni. Totodată, Deea a mai precizat ca nu a primit încă inelul de logodna de la Robert, însă i-a făcut un cadou mult mai special, i-a oferit cheile de la casa lui, imobil in care Deea locuiește de acum.

„Eu am primit cel mai mișto inel. Mi-a pus Robert pe deget inelul de la cheile casei lui, așa că mai important decât asta ce contează”, a declarat Deea Maxer pentru un post TV.

Deea Maxer radiază in prezenta noului iubit, semn ca după divorțul de Dinu Maxer este mai fericita ca niciodată, iar relația cu Robert este tot ce si-a dorit.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni