• Emisiuni
  • La Măruță
  • VIDEO Cea mai tare nuntă din vestul țării! Claudia Ionaș, fiica lui Florin Generalul, s-a căsătorit cu alesul ei

VIDEO Cea mai tare nuntă din vestul țării! Claudia Ionaș, fiica lui Florin Generalul, s-a căsătorit cu alesul ei

Nuntă fabuloasă în Arad cu peste 1.000 de invitați! Claudia Ionaș, fiica lui Florin Generalul, s-a căsătorit cu instrumentistul Raul Uncu.

Claudia Ionaș, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de muzică populară din Banat, a avut parte de o nuntă ca-n povești. Reporterul „La Măruță” a fost la eveniment și a intervievat-o pe artistă chiar înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. 

„Sunt foarte emoționată, nu am avut așa emoții niciodată. Să știi că am avut foarte mari emoții cu rochia de mireasă. Am făcut-o la comandă, într-un atelier din Cluj și a costat în jur de 15.000 de lei. Este exact așa cum am visat și mi-am dorit. Adică așa mi-am dorit să arăt în ziua nunții mele. Îmi place, sper să-i placă și mirelui”, a declarat Claudia Ionaș. 

Părinții Claudiei și-au stăpânit cu greu lacrimile când și-au văzut fata în rochie de mireasă. 

„Pot să spun că este cea mai fericită zi din viața noastră. Bunul Dumnezeu să-i ajute și să fie fericită și să bucure de tot ceea ce e mai frumos în viață!”, a spus Florin Ionaș-Generalul, tatăl artistei. 

„Mă așteptam să fie mai deosebită. Cu mâna pe inimă, a depășit toate așteptările și imaginația mea”, a declarat mirele emoționat despre momentul în care și-a văzut aleasa în rochie albă. 

Petrecerea s-a mutat într-o locație de vis, iar printre artiștii care au întreținut atmosfera și le-au cântat celor peste 1.000 de invitați se numără Andra, Mirela Petrean sau Lăzărică Imbrescu. 

Ringul de dans a devenit neîncăpător, iar nuntașii au fredonat cele mai îndrăgite hituri alături de Andra. 

Doamnele și-au etalat ținutele și coafurile inedite. Vlăduța Lupău s-a numărat printre invitați și a impresionat audiența cu o rochie super sexy. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Eu am ales să vin îmbrăcată într-o rochiță pe care am folosit-o la un colaj, pe care o să-l lansez zilele acestea. Cred că e una dintre cele mai speciale pe care eu le-am îmbrăcat până acum. Așa că mă bucur că am purtat-o la petrecerea lor pentru că aici știam clar că o să fie foarte multe ținute spectaculoase. Pentru că e un eveniment de înaltă clasă. Nu puteam să vin mai prejos. E grea rochia… sunt ca rochiile de la oșeni, când o dai jos, ești vânătă pe aici”, a declarat artista.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni