• PRO TV
  • Ce afacere și-a deschis Andreea Moromete după participarea la Survivor 2023. „Un proiect în care am pus suflet”

Ce afacere și-a deschis Andreea Moromete după participarea la Survivor 2023. „Un proiect în care am pus suflet”

Ce afacere și-a deschis Andreea Moromete după participarea la Survivor 2023. „Un proiect în care am pus suflet”

Andreea Moromete s-a numărat printre concurenții care au făcut parte din echipa Războinicilor la Survivor 2023. Ea s-a remarcat printr-o voință puternică de a ajunge cât mai departe în competiție. După ce s-a întors în România, Andreea s-a asociat cu o prietenă și a deschis o afacere. 

Andreea Moromete a avut un parcurs palpitant în competiția Survivor România 2023! Aceasta a fost eliminată din concurs după Marea Unificare, cu toate că deținea simbolul cu care s-ar fi putut salva. Atunci când a aflat că va părăsi definitiv competiția, aceasta i-a oferit amuleta salvatoare Alexandrei Porkolab. 

După ce s-a întors în România, Andreea și-a investit o parte din banii câștigați într-o afacere cu pantofi. Fosta concurentă are un magazin online, dar și unul fizic, în orașul Alexandria. 

„Am reușit. Primul nostru magazin online de pantofi este gata! Un proiect în care ne-am pus sufletul și sperăm că produsele noastre să fie pe placul vostru. Toate încălțările noastre le găsiți pe site, plus multe alte modele. Livrăm în toată țara, iar pentru comenzile din Alexandria eu voi fi curierul, așa că abia aștept să ne și vedem! Aveți site-ul nostru în descrierea profilului. Vă așteptăm în număr cât mai mare, pupici”, scria Andreea pe contul de socializare la începutul lunii iunie. 

În prezent, cele două prietene au reușit să deschidă un magazin în orașul Alexandria. Andreea a devenit chiar și model pentru colecția propusă spre vânzare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @andreeamoromete


Sursă foto: Instagram/ Andreea Moromete
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni