• PRO TV
  • Inna, apariție grațioasă pe marginea piscinei. Cântăreața execută mișcări de balet într-o ținută îndrăzneață

Inna, apariție grațioasă pe marginea piscinei. Cântăreața execută mișcări de balet într-o ținută îndrăzneață

Inna, apariție grațioasă pe marginea piscinei. Cântăreața execută mișcări de balet într-o ținută îndrăzneață

După concertul pe care l-a susținut recent la Chișinău, Inna s-a îndreptat spre Grecia, unde se va relaxa câteva zile. Cântăreața cu peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram știe cum să le atragă atenția fanilor.  A dansat ca o balerină pe marginea piscinei, purtând un top decoltat. 

Aproape după fiecare concert, Inna își ia câteva zile libere pentru a se relaxa. Cântăreața se află acum în Grecia, după care va pleca spre Franța. Inna și-a arătat grația, executând mișcări de balerină pe marginea unei piscine, spre entuziasmul admiratorilor ei.

(vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus)

Inna are o silută de invidiat. Cântăreața este mereu într-o formă fizică bună și recunoaște că a renunțat la anumite mâncăruri. 

„Nu mănânc prajeli pentru că nu sunt sănătoase. Așa m-a învățat mama: să nu mănânci cartofi prăjitți niciodată. Noi nu avem cartofi prăjiți niciodată în casă”, a mărturisit artista, potrivit stirileprotv.ro

INNA este un artist iubit si apreciat la nivel international. Muzica ei se aude din Mexic până în Japonia. Canalul ei de YouTube are peste 7 milioane de abonați.

Cu un șir impresionant de hituri, numeroase premii și concerte în Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și Orientul Mijlociu, INNA este cu adevărat un fenomen muzical, una dintre cele mai mari staruri ale momentului.

Recent, INNA a oferit lumii și cea de-a doua parte a albumului "Just Dance", continuând direcția electronic-dance a primei părți. Cele 5 piese au fost compuse și produse pe durata a 16 zile, timp în care a stat izolată în Dance Queen’s House, în cadrul celei mai lungi sesiuni, aflată la cel de-al treilea sezon.

Cântăreața și-a făcut simțită prezența în topurile globale cu hituri precum “Hot”, “Sun Is Up”, “Cola Song”, “Ruleta”, colaborând cu Pitbull, Flo Rida, Daddy Yankee, Juan Magán, J Balvin, Yandel, Timmy Trumpet și a ajuns în top sloturi în zeci de țări, de la țara ei natală, România, până la Japonia, Mexic, Turcia, Argentina, Spania, Finlanda, Polonia și Statele Unite. Albumul său, “YO”, a fost lansat sub eticheta label-ului lui Jay Z, Roc Nation, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey și mulți alții.

Sursă foto: Instagram/ INNA

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni