• PRO TV
  • Cine este Șarpelo din piesa cu același nume lansată de Jador. „Cel mai iubit dușman”

Cine este Șarpelo din piesa cu același nume lansată de Jador. „Cel mai iubit dușman”

Cine este Șarpelo din piesa cu același nume lansată de Jador. „Cel mai iubit dușman”

Jador a lansat o nouă piesă care face furori pe YouTube, melodie care este dedicată unui „prieten” apropiat care l-a dezamăgit. Fanii artistului au comentat intens pe rețelele sociale, fiecare fiind convins că știe identitatea reală a lui Șarpelo.

Jador și-a anunțat fanii încă de miercuri seară că urmează să lanseze Șarpelo, o piesă dedicată unui personaj din anturajul său care l-a trădat. Deși nu a dezvăluit identitatea acestuia, cântărețul de manele a explicat că cei care îi cunosc viața personală își vor da seama despre cine este vorba. Vezi GALERIA FOTO mai sus!

Șarpelo e Dani Mocanu? 

Internauții au pomenit, printre altele, numele lui Dani Mocanu, despre care spun că el ar fi cel căruia Jador i-a dedicat noua piesă. Într-o intervenție pe rețelele sociale, cântărețul i-a contrazis pe fanii săi.

Am auzit că insinuați că Șarpelo e Dani Mocanu. Nu, Dani Mocanu nu este Șarpelo. Șarpelo este... unul din apropiații mei. Intrați pe link și aflați cine este Șarpelo”, a spus Jador pe Instagram.

Jador se răzbună în versuri pe cel care l-a dezamăgit, „orbit de invidie”, și despre care spune că are „două fețe, la fel ca un ban”. Se știe că manelistul avut un conflict cu Perversu’ de pe Târgu Ocna, pe numele său real Sorin, de care era foarte apropiat în urmă cu câțiva ani.

Și numele lui Lino Golden a fost pomenit, însă cei mai mulți fani ai muzicii lui Jador sunt siguri că piesa îi e dedicată primului.  

Clipul piesei are 343.000 de vizionări pe YouTube în 20 de ore.

Fotografii: capturi YouTube

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni