• PRO TV
  • EXCLUSIV| Cine este artistul cu care Radu Ștefan Bănică vrea să facă un duet, după ce s-a lansat în muzică

EXCLUSIV| Cine este artistul cu care Radu Ștefan Bănică vrea să facă un duet, după ce s-a lansat în muzică

EXCLUSIV| Cine este artistul cu care Radu Ștefan Bănică vrea să facă un duet, după ce s-a lansat în muzică

Radu Ștefan Bănică este un artist la început de drum, extrem de ambițios și muncitor, dar și un actor în plină ascensiune. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. se împarte între două mari pasiuni, muzica și actoria. În exclusivitate pentru PRO TV, tânărul a mărturisit că are planuri mari și lucrează la noi proiecte.

Radu Ștefan Bănică și-a lansat recent primul single, astfel am fost curioși să aflăm ce surprize muzicale mai pregătește, cu ce artiști și-ar dori să colaboreze, dar cel mai important, ne-a oferit detalii din culisele vieții sale personale.

1. Ce gen muzical îți place să cânți cel mai mult?

Este o întrebare bună. Fiind la început de drum îmi place să mă descopăr ca artist cântând mai multe genuri muzicale însă genul pop cred că mă definește cel mai bine, în momentul actual.

2. Dacă ar fi să faci un duet cu un artist, fie de la noi din țară, fie din străinătate, cu cine ai face? Ai face un duet cu tatăl tău?

Sunt mare fan Delia, așa că ea este prima în lista mea. Din străinătate, mă inspira foarte mulți artiști, îmi este greu să mă gândesc la unul în special cu care aș vrea să fac un duet. Și ca să răspund la ultima întrebare, da, chiar mi-ar plăcea să fac un duet cu tatăl meu.

3. Ce planuri profesionale ai? Lucrezi la noi proiecte? Ce surprize le pregătești admiratorilor tăi?

Momentan, mă dedic în totalitate muzicii. Pe timpul verii, stagiunea de teatru este închisă așa că am intrat foarte mult în studio și s-au născut multe surprize, mai ales colaborări.

Mă bucur enorm că am terminat anul acesta Universitatea, sunt actor cu acte în regulă. Urmează și pe partea de actorie surprize, pot spune că în anul 2024 se vor mai adăuga două spectacole la activ.

4. Ai deja propriul business. Cum îți merge afacerea? Ai vrea să te extinzi?

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru afacerea pe care o am. Nu este un drum ușor, dar prin perseverență face totul să merite la sfârșit. Cu siguranță mi-ar plăcea să mă extind, însă toate la timpul lor.

5.  Care este cel mai valoros sfat pe care l-ai primit de la tatăl tău?

”Să nu fiu o formă fără conținut.”

6. Ce relație ai cu Violeta? Cum vă înțelegeți?

Ne înțelegem foarte bine, este o fată tare harnică și ambițioasă. Nu-mi vine să cred că mai are puțin și termină liceul!

7. Cum îți petreci vara? Ce planuri de vacanță/relaxare/distracție ai?

Vara aceasta vreau să mi-o petrec în studio, în sala de repetiții, vreau să profit de timpul acesta pe care îl am și să creez și să materializez ce îmi tot propun de atâta timp. Dacă se ivește să plec la mare pentru o zi două, nu sunt împotrivă. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni