• PRO TV
  • Împăcare neașteptată în showbiz-ul internațional! Shakira și Pique au dat-o la pace

Împăcare neașteptată în showbiz-ul internațional! Shakira și Pique au dat-o la pace

Împăcare neașteptată în showbiz-ul internațional! Shakira și Pique au dat-o la pace

În urmă cu mai bine de un an, Shakira și Gerard Pique își spuneau adio, după 12 de relație. Fostul fotbalist a înșelat-o pe diva latino cu Clara Chia, o tânără de doar 24 de ani, părăsindu-i astfel și pe băieții lui, Sasha și Milan.

În urma despărițirii care a șocat o lume întreagă, Shakira s-a răzbunat în mod public, lansând mai multe piese cu referire la modul în care a fost înșelată și părăsită. Nici Gerard Pique nu a stat pe tușă în acest timp, lansând de asemenea tot felul de afirmații despre fosta parteneră în spațiul public. 

Cu toate acestea, atacurile între cei doi ar urma să ajungă la final, asta pentru că cei doi au ajuns în sfârșit la un acord. Conform presei spaniole, Shakira și Pique sunt hotărâți să nu își mai spele rufele în public din respect pentru cei doi băieți pe care îi au, Sasha, în vârstă de 8 ani și Milan, de 10.

Mai mult decât atât, cântăreața columbiană și fostul fotbalist au ajuns la un acord și mai important - să nu mai dea curs discuțiilor cu privire la timpul petrecut cu cei mici. Astfel, fostul partener al Shakirei este nevoit să își închirieze un apartament în Miami pentru ca băieții să nu mai facă drumuri atât de des SUA- Spania.

Shakira vrea să se mute din Miami

Potrivit unor surse din anturajul său, citate de Marca, Shakira se pregătește să se mute din Miami. Motivul? Nu se simte în siguranță din cauza paparazzilor care îi încalcă intimitatea. Când încă se afla în Barcelona, Sasha și Milan erau urmăriți de fotografi non-stop, chiar dacă mama lor a setat anumite limite și a cerut discreție. 

Istoria se repetă și în Miami! Conform sursei citate mai sus, artista a decis să se mute și se pare că are câteva proprietăți pe listă. Printre acestea se numără și Insula Fisher, care are mai puțin de 1 kilometru pătrat și unde se poate ajunge doar cu barca sau cu avionul.

Insula Fisher este „cel mai bogat loc din SUA”: „Sunt numai milionari acolo și poți ajunge doar cu barca sau cu elicopterul. Acolo sunt 8 restaurante, un teren de golf, două piscine de mari dimensiuni, o școală, terenuri de tenis și multe altele. Pentru că este o zonă exclusivistă, Fisher Island oferă intimitate, dar și siguranță. Insula are în total mai puțin de 1 kilometru pătrat”, au mai scris jurnaliștii Marca.

Sursă foto: Profimedia/Getty

Vezi și: Diana Bucșa, devine Shakira pentru o zi

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni