• PRO TV
  • Cum sună piesa „Na La Fata Dans”, lansată de Andrei Bănuță în colaborare cu YNY Sebi

Cum sună piesa „Na La Fata Dans”, lansată de Andrei Bănuță în colaborare cu YNY Sebi

Cum sună piesa „Na La Fata Dans”, lansată de Andrei Bănuță în colaborare cu YNY Sebi

Tânărul cântăreț Andrei Bănuță, îndrăgit de mulți tineri și adolescenți, se bucură de lansarea unei noi piese, la care a lucrat împreună cu trapperul YNY Sebi. Premiera a avut loc în data de 9 august, iar până acum videoclipul „Na La Fata Dans” a adunat aproape 400.000 de vizualizări pe Youtube. 

Andrei Bănuță este un artist cu o voce specială, în vârstă de 24 de ani, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie. Cântărețul are deja o comunitate impresionantă de fani. Cu fiecare lansare, ajunge rapid în trending pe YouTube. Anul trecut, într-o singură zi, a reușit să strângă un milion de vizualizări la melodia sa „Spune-i Mama”, pe care o cântă alături de Theo Rose. Iar în luna mai a acestui an, colaborarea cu Andra l-a poziționat pe locul 1 în trending, cu piesa „Nu m-am gândit la despărțire”.

De data aceasta, Andrei Bănuță colaborează cu YNY Sebi și vine cu o piesă ritmată, numai bună pentru a încinge o petrecere cu gașca de prieteni. 

„Aștept să lansez piesa asta de mai bine de un an, da’ pare că acum a fost momentul pentru ea! Să vă distrați frumos și să-mi dați filmulețe! @ynysebi ai rupt cum știi numai tu!”, a scris Andrei Bănuță pe pagina de socializare.  


Citește și: Andrei Bănuță, despre rolul său în serialul „Groapa”. „Pe mine Denis mă învață să fiu un pic mai golan decât sunt”

La 24 ani, Andrei Bănuță face primii pași în domeniul actoriei, pe care îl descoperă cu ajutorul marilor actori ai scenei românești. Cântărețul a primit un rol în serialul Groapa, difuzat la PRO TV. 
 


Sursă foto: Instagram/ Andrei Bănuță


Vezi și: Andrei Bănuță, între muzică și actorie



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni