• PRO TV
  • (P) Emy Alupei lansează piesa Rihanna

(P) Emy Alupei lansează piesa Rihanna

(P) Emy Alupei lansează piesa Rihanna

Cântăreața și compozitoarea Emy Alupei se pregătește pentru lansarea noului său single, „Rihanna”. Piesa, produsă de Alex Mladin, cu videoclip urmează să apară spre jumătatea lunii august și este dedicată brandului Mr. Bit.

„Rihanna” este piesa pe care artista în vârstă de 24 de ani urmează să o lanseze pe 11 august 2023, ora 18:00. Piesa este dedicată Mr. Bit și poate fi văzut lucrul acesta prin prisma obiectelor personalizate care apar în videoclip. Practic, piesa reprezintă o nouă provocare pe care bucureșteanca o acceptă după ce în primăvara acestui an s-a lăudat pe canalul său de YouTube că a realizat două piese în cinci minute.

Adeptă a genurilor muzicale trap și hip hop care sunt atât de iubite de către noua generație, Emy Alupei a spart gura târgului cu mai multe piese care au strâns zeci de milioane de vizualizări. „Nu uita” a strâns peste 14 milioane de vizualizări și nu este singura sa piesă de succes. Fata lu Tony Montana, Hannah Montana, Lasă să mă doară, Moldoveanca haladită, Karma sunt numele unora dintre piesele care au fost foarte bine primite de către fanii artistei. 

A participat la mai multe emisiuni concurs

Pe lângă talentul său în ceea ce privește muzica, Andreea Emilia Alupei a luat parte la mai multe emisiuni concurs. A participat la concursul muzical X Factor România în anul 2016, de unde a fost eliminată pe parcursul competiției. Nu s-a oprit aici și a decis să accepte invitațiile primite din partea Bravo ai Stil și Survivor. Toate lucrurile acestea au contribuit la ascensiunea în carieră și la cei aproape un milion de urmăritori pe care îi are pe rețelele de socializare:

TikTok – peste jumătate de milion 

Instagram – 209.000

YouTube – 239.000 

Povestea videoclipului Rihanna

Prin intermediul videoclipului piesei EMY – Rihanna vei cunoaște o lume unde luxul și opulența sunt la ordinea zilei în viața frumoase artiste. Look-ul său unic evidențiat prin vestimentație și părul de culoarea albastră va putea fi observat la mijlocul lunii august când se lansează noul single al artistei pe care a ținut să îl dedice brandului de cazinou online Mr. Bit.

În videoclip ai ocazia să vezi cum se distrează anumiți tineri din ziua de astăzi și cunoști o lume unde banii și distracția sunt în prim-plan. Artista interpretează personajul feminin care se trezește într-o cameră plină cu bani. Pe pat, pe dulap, pe jos sunt foarte mulți bani, iar un grup de tineri se distrează în camera alăturată. Povestesc, râd în hohote și totul într-o atmosferă plină de lumină și culoare.

Fata din videoclip alege să nu stea cu prietenii ei, ci să urce într-o mașină luxoasă cu destinația magazinele de fițe, unde principalul scop este să își cumpere haine de firmă. În spatele mașinii, MR. Bitt o urmează pe motocicletă și este disponibil să achite contravaloarea hainelor cumpărate de iubita sa. Excentrică din fire, Emy Alupei apare și în videoclip cu părul albastru, dar îl acoperă cu o pălărie foarte elegantă, iar la ochi poartă o pereche de ochelari de la cele mai importante branduri.

Spre sfârșitul zilei acțiunea se mută de la shopping direct în cluburile de fițe acolo unde cântăreața și prietenii ei merg să se simtă foarte bine. În drumul spre noua locație, artista alege ca de această dată să fie însoțită și de prieteni, alături de care aruncă cu bani la propriu. La finalul videoclipului, vedem și un sărut pe casca personajului misterios, precum într-o scenă a unui film romantic.

Cu prilejul lansării piesei „Rihanna”, artista în vârstă de 24 de ani vrea să profite și să lanseze și un nou dans care speră să devină viral pe internet și nu numai. Alupei a mai postat asemenea videoclipuri pe TikTok, iar publicul său țintă le-a primit cu brațele deschise. 

Nu uita, jocurile de noroc trebuie abordate responsabil. Bucură-te de distracție, dar fii mereu conștient de limitele tale!


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni