• PRO TV
  • Cove: "Asta e! Am intrat la duel pentru a doua oara!" VIDEO EXCLUSIV

Cove: "Asta e! Am intrat la duel pentru a doua oara!" VIDEO EXCLUSIV

Cove: "Asta e! Am intrat la duel pentru a doua oara!" VIDEO EXCLUSIV

Gabriel Coveseanu si Claudia Raea nici nu au apucat sa se bucure bine pentru ca au castigat duelul cu frumoasa Corina Caragea si Stefan Gheorghiu, ca au fost condamnati din nou la duel - de aceasta data cu Lavinia Parva si Decebal Negoita.

Cove si-a pastrat optimismul: "Asta e! Am intrat la duel pentru a doua oara! Abia ne-am invatat!", insa partenera lui din ringul visurilor, Claudia Raea, este foarte suparata.

"Ii este foarte teama de cel de-al doilea duel. Intr-un fel, iarasi avem sanse 50% sa ramanem, 50% sa plecam. Nu este un final, putem merge mai departe", a spus Cove.

Claudia
are incredere, insa: "O sa fie o echipa cu care sa ne duelam, o echipa foarte puternica. Ca si caz, ma refer. De dans nu imi este teama, pentru ca stiu ca pot invinge pe oricine prin dans, pot munci atat de mult incat pot invinge pe oricine. Cand este un copil la mijloc, oamenii pun mai mult suflet in acest caz, dar cred ca si cazul meu este destul de convingator. Pentru mine este un caz foarte greu, este povestea noastra de viata, este dorinta noastra de a avea un loc unde sa stam", a spus Claudia inlacrimata, tinand-o strans in brate pe mama ei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni