• PRO TV
  • Viviana Sposub l-a uitat de tot pe George Burcea! Vedeta a fost surprinsă în compania unui bărbat foarte cunoscut

Viviana Sposub l-a uitat de tot pe George Burcea! Vedeta a fost surprinsă în compania unui bărbat foarte cunoscut

Viviana Sposub l-a uitat de tot pe George Burcea! Vedeta a fost surprinsă în compania unui bărbat foarte cunoscut

A trecut aproape o lună de când Viviana Sposub și George Burcea și-au spus adio, iar bruneta nu stă deloc pe tușă! De curând s-a afișat în compania unul bărbat celebru, iar fanii au intrat la bănuieli.

Viviana Sposub și George Burcea au format un cuplu timp de trei ani, însă acum o lună au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi nu au dat niciodată semne că relația lor nu mai funcționează și chiar păreau că sunt pe cale să își întemeieze o familie, dar și-au spus adio după ce s-au întors din Statele Unite ale Americii.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub pe Instagram, la momentul respectiv.

Acum, prezentatoarea TV pare că l-a uitat de tot pe fostul iubit, căci de curând s-a afișat alături de un alt bărbat! După ce a lipsit o perioadă din mediul online, bruneta s-a întors cu forțe proaspete, dar și cu un posibil nou partener, asta pentru că s-a fotografiat alături de Saint Levant, un artist în vârstă de 22 de ani foarte cunoscut. (Vezi fotografia cu cei doi în galeria de mai sus)

Viviana Sposub nu a oferit, până la acest moment, detalii cu privire la posibilul nou iubit.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: Anisia le ia la roast pe Anna Lesko, Viviana Sposub și Elena Chiriac

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni