• PRO TV
  • Andra, apariție superbă în costum de baie. Cântăreața își continuă vacanța în Marbella, alături de familia ei

Andra, apariție superbă în costum de baie. Cântăreața își continuă vacanța în Marbella, alături de familia ei

Andra, apariție superbă în costum de baie. Cântăreața își continuă vacanța în Marbella, alături de familia ei

După ce a realizat o croazieră pe Mediterană, alături de familia ei, Andra își continuă vacanța în Spania. Cântăreața a ales să se relaxeze în orașul ei de suflet, Marbella. Recent, ea și-a bucurat fanii cu un nou video, în care apare în costum de baie, pe terasa unui hotel luxos. 

Andra s-a întors recent din călătoria pe mare, la bordul navei Symphony of the Seas. Cântăreața și familia ei își continuă vacanța în Spania, în orașul Marbella. 

„Vroiam să vă spun că încă sunt în Marbella. Dacă ar fi să vă fac așa o mărturisire. N-am mai spus-o nimănui. Dacă aș vrea să mă mut într-un loc - aici ar fi, în Marbella. Dacă ar fi să plec din România, ăsta ar fi locul în care eu m-aș muta. Este un loc extraordinar. Liniștea aceasta pe care încerci să o găsești toată viața, noi am găsit-o aici”, a spus Andra într-un video publicat exclusiv pe canalul ei, creat pe Instagram. 

Apreciată pentru naturalețea ei, Andra a primit mii de like-uri din partea fanilor. Artista arată fabulos într-un costum de baie alb-negru și o rochiță de plajă dintr-un material vaporos. (VEZI GALERIA FOTO)



Pe 20 august, Andra va susține un concert în Agigea, iar pe 9 septembrie va urca pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov, alături de alți artiști. 


Sursă foto: captură video/ Instagram: Andra 
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni