• PRO TV
  • Varcolaci, vampiri, exorcizari - Cum se vede Romania din Los Angeles!  VIDEO

Varcolaci, vampiri, exorcizari - Cum se vede Romania din Los Angeles!  VIDEO

Varcolaci, vampiri, exorcizari - Cum se vede Romania din Los Angeles!  VIDEO

Andi Moisescu a dezbatut cu invitatii lui de la "Apropo Tv", editia din 15 mai - Bogdan Naumovici, Silviu Petcu si Marius Florea Vizante - "Gradina carpatica vazuta din L.A.". Secventele din seriale sau filme celebre au demonstrat ca americanii habar nu au nici macar ce este cu adevarat un varcolac sau un dragon de pe la noi. Vezi despre ce secvente este vorba!

“Dosarele X”
Intr-un episod din serialul cu agentii Fox Mulder si Dana Scully apare un copil posedat, o mama romanca, o bunica tot romanca, a carei vorbire suna aiurea- un fel de romana tradusa din engleza, si niste calusari bizari, ceea ce dovedeste ca documentarea adevarata a lipsit cu desavarsire. “Calusarii in Romania sunt responsabili cu respectarea ritualurilor sacre”, explica mult prea palida si sprancenata mama a baiatului.

“Baiatul care a strigat varcolac”

Brook Shields o interpreteaza pe proprietara unui castel din Romania, unde vine in vizita o familie de americani. Ea este Doamna Varcolaca. “Un fel de Ana Pauker si cu Dej baga spaima in burghezi”, dupa cum a spus Marius Florea Vizante, care a comentat felul dezastruos in care este reflectata Romania in filmele americane, alaturi de Silviu Petcu si Bogdan Naumovici.

“Harry Potter si piatra filosofala”

In film apare un fel de dragon micut, Norbert, care arunca flacari si despre care se spune ca este din Romania. Puiul de dragon este trimis inapoi, in Romania, printre ai lui, unde nu se stie daca se va simti bine.

“Hellboy”

Oameni rai care au si o bricheta pe care este inscriptionata o svastica vin in Romania, in Moldova, la pasul Bargaului, unde  vor sa invie un personaj malefic, pe Rasputin, ceea ce dovedeste ca scenaristii ne cam confunda cu rusii.

“Oz - inchisoarea federala”

Incredibil, dar adevarat in celebrul serial se rostesc urmatoarele replici: “E localul ala romanesc de dupa colt. E o vagauna, dar mancarea este delicioasa. Mai ales acea ciumala de miel”.

“Megamind”

“Exista cumva un site al superticalosilor tocilari, de unde iei bobine Tesla si butoane cu luminite? De fapt, cea mai mare parte provin dintr-un oulet din… Romania”.

“Seinfeld”

In episodul sase din sezonul sase, aflam ca Jerry este interesat de o gimnasta romanca.

“South Park”

Serialul de desenele animate difuzat dupa miezul noptii - cunoscatorii stiu de ce! - a adus in prim-plan intr-un episod niste cvintuple contorsioniste din Romania, care au o bunica fosta contorsionista aflata bineinteles la varsta senectutii, dar care nu si-a pierdut agilitatea din tinerete si nici poftele.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni