• PRO TV
  • Shakira, lovitură incredibilă pentru Clara Chia Marti! Gerard Pique este direct implicat

Shakira, lovitură incredibilă pentru Clara Chia Marti! Gerard Pique este direct implicat

Shakira, lovitură incredibilă pentru Clara Chia Marti! Gerard Pique este direct implicat

Gerard Pique are mult de tras după ce a înșelat-o pe Shakira cu Clara Chia, o studentă în vârstă de 24 de ani. Recent, cântăreața columbiană a pus piciorul în prag și l-a distrus atât pe fostul partener, cât și pe femeia cu care a fost înlocuită.

Shakira își revine cu greu după ce s-a despărțit de Gerard Pique, tatăl copiilor săi cu care și-a petrecut 12 ani din viață. În timp ce cântăreața se afla deja la capătul puterilor din cauza faptului că tatăl său se afla la terapie intensivă, Gerard Pique își făcea de cap cu amanta tinerică, mai exact Clara Chia. 

Artista a aflat totul, iar de atunci a pornit un scandal de proporții care a făcut înconjurul lumii. I-a dedicat piese dure și a făcut declarații publice incredibile, dar se pare că acum a ajuns la o înțelegere cu Gerard Pique. Totul s-a rezumat la custodia copiilor, Milan și Sasha!

Am aflat din presă că am fost înșelată, în timp ce tata era la Terapie Intensivă. Bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult toată viața mea, tatăl meu, mă părăsea când aveam cea mai mare nevoie de el. Nu puteam vorbi cu el, pentru a-i cere sfaturile de care aveam atât de multă nevoie”, povestea Shakira la momentul respectiv.

De curând, instanța a decis, iar cei doi băieți vor putea locui alături de mama lor, în Miami. Fostul fotbalist va avea posibilitatea de a petrece timp alături de ei oricând își dorește, dar fără Clara Chia!

Potrivit jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, o clauză a contractului semnat de cei doi se adresează direct iubitei fotbalistului. Acesteia nu îi este permis să se apropie de cei mici, lucru care l-ar putea scoate din minți pe fostul partener al Shakirei.

Foto: Getty, Profimedia

Vezi și: Înșelată cu o prietenă chiar înaintea nunții

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni