• PRO TV
  • Corina Bud: "Am ramas fara toate accesoriile pe scena" VIDEO EXCLUSIV

Corina Bud: "Am ramas fara toate accesoriile pe scena" VIDEO EXCLUSIV

Corina Bud: "Am ramas fara toate accesoriile pe scena" VIDEO EXCLUSIV

Dupa musical, unde Corina Bud si Eduard au interpretat un moment feeric din "Alice in tara minunilor", Corina a fost foarte entuziasmata si a marturisit ca s-a simit foarte bine, a avut multe emotii, ca de fiecare data si i-a multumit lui Bogdan Boanta pentru coregrafia frumoasa.

"Este o emisiune la care nu ai cum sa nu ai emotii, si mai mult decat atat - am ramas fara toate accesoriile pe scena, imi cazuse pantofii, un cercel, dar noi credem ca ne-am descurcat foarte bine. Suntem multumiti de ce a iesit, noi am apreciat foarte mult coregrafia pe care a facut-o Bogdan", a marturisit Corina.

Bogdan Boanta
, coregraful Corinei Bud si al lui Eduard Vasile a dezvaluit ca a ales pentru cei doi personajele din "Alice in tara minunilor" pentru ca "asa sunt ei, doua firi moderne, doi oameni futuristi pot sa spun, si atunci trebuia ceva de actualitate".

"Edi danseaza un pic mai bine decat mine si imi va fi foarte greu sa il egalez, pentru ca el face asta din pasiune si o face de foarte mult timp", a spus Corina careia juriul i-a reprosat ca a dansat mai putin decat Edi la musical, insa Bogdan sustine ca el a decis in ce masura sa danseze.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni