• PRO TV
  • Ce pensie încasează Ion Țiriac de la statul român? Suma la care alți pensionari doar visează

Ce pensie încasează Ion Țiriac de la statul român? Suma la care alți pensionari doar visează

Ce pensie încasează Ion Țiriac de la statul român? Suma la care alți pensionari doar visează

Ion Țiriac încasează o pensie frumușică din partea statului român. Iată despre ce sumă este vorba!

Ion Țiriac se numără printre cei mai bogați oameni din România, având o avere estimată la aproximativ 2 miliarde de dolari. Omul de afaceri s-a făcut remarcat datorită performanțelor sale în tenis, mai ales că în anul 1970 a și câștigat turneul de la Roland Garros, alături de Ilie Năstase.

După ce s-a lăsat de tenis, Țiriac s-a lansat în afaceri și a avut mare succes în mai multe domenii de activitate, fiind antrenor, manager, consultant, dar chiar și organizator de turnee de tenis. 

Totodată, se pare că fostul sportiv încasează și o pensie frumușică din partea statului român, pensie la care pensionarii din România doar visează.

Mihai Rusu, un fost jucător de tenis, a declarat că nu înțelege cum Țiriac primește o penise așa mare din partea statului român, mai ales că între ani 1982 și 1990 a lipsit din țară. Acesta a mai precizat că fostul sportiv nu a fost nici măcar o singură zi la serviciu, motiv pentru care nu s-ar justifica suma de 12.000 lei pe care o primește lunar.

„E interesant de înțeles cum Țiriac încasează de la Ministerul de Interne o pensie de 12.000 de lei, a cărei existență chiar el a recunoscut-o public, în contextul în care n-a pus piciorul în România în perioada 1982-1990.

N-a fost la serviciu nicio secundă, ca să zic așa!”, a spus bărbatul în vârstă de 74 de ani, recent, pentru  playsport.ro.

Sursă foto: Getty images

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni