• PRO TV
  • Nicole Cherry a lansat single-ul 'Aș vrea să mă las de tine', piesa care l-a cucerit pe Jason Derulo

Nicole Cherry a lansat single-ul 'Aș vrea să mă las de tine', piesa care l-a cucerit pe Jason Derulo

Nicole Cherry a lansat single-ul 'Aș vrea să mă las de tine', piesa care l-a cucerit pe Jason Derulo

Nicole Cherry a înregistrat un succes imens cu „Aș vrea să mă las de tine” chiar înainte de lansarea oficială. Pe TikTok, piesa are deja peste 1,4 milioane de vizionări, grație prezenței lui Jason Derulo.

Jason Derulo a dansat ca un nebun pe noua piesă a lui Nicole Cherry, iar acum artista o lansează oficial pe canalele sale de social media. 

După două colaborări de succes cu Carla’s Dreams pentru Din cauza ta și cu Tata Vlad pentru Nu mai consum, Nicole Cherry încheie vara cu un single care creează dependență de la prima ascultare. Aș vrea să mă las de tine este o piesă compusă și scrisă de Irina Rimes și Alexandru Cotoi, producție Alexandru Cotoi.

Videoclipul a fost regizat și filmat de Quba, asistent de regie Moza Kaliza, producție video Loops Production, un video de imagine pentru care Nicole Cherry a colaborat cu Ana Cucută (make-up), George Cozma (hair) și Domnica Mărgescu și Daria Georgescu (styling).

Aș vrea să mă las de tine e acea piesă eliberatoare despre puterea de a te rupe dintr-o iubire care te consumă, căreia i-ai oferit tot, dar care îți aduce înapoi suferință și durere. Le mulțumesc Irinei Rimes și lui Alex Cotoi, sper ca piesa să aibă cel puțin la fel de multe aprecieri precum Florile tale”, a spus Nicole Cherry. Ascultă piesa mai jos!


 

„Aș vrea să mă las de tine”, virală pe TikTok

Noul single semnat Nicole Cherry se bucură deja de succes imens pe TikTok. Peste 19.000 de clipuri au folosit sound-ul, înainte de lansarea oficială. Unul dintre videourile cu cele mai multe aprecieri de pe TikTok o are ca protagonistă pe Nicole Cherry alături de un invitat special - Jason Derulo.

Cei doi s-au întâlnit la festivalul Summer in the City, unde a cântat în deschiderea show-ului artistului internațional.

Nicole Cherry a mai colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Connect-R, Tata Vlad și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul ”Romina VTM”, cea mai bine vândută producție în pre-sale din România.

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni