• PRO TV
  • Anastasia Kvitko, rusoaica cu forme imposibile, cu greu își mai găsește haine pe măsură. Dimensiunile ei sunt colosale

Anastasia Kvitko, rusoaica cu forme imposibile, cu greu își mai găsește haine pe măsură. Dimensiunile ei sunt colosale

Anastasia Kvitko, rusoaica cu forme imposibile, cu greu își mai găsește haine pe măsură. Dimensiunile ei sunt colosale

Avea forme imposibile, dar acum sunt de-a dreptul colosale. Rusoaica Anastasia Kvitko cu greu își mai găsește sutiene pe măsură, având în vedere noile sale dimensiuni.

Mai voluptoasă ca de obicei, rusoaica urmărită de aproape 13 milioane de oameni pe Instagram nu încetează să uimească cu noile sale forme. Fanii nu par deloc deranjați de kilogramele în plus, dimpotrivă, sunt încântați de noul look și mai apetisant al rusoaicei.

“Ești superbă!”, i-au transmis fanii, care au fost efectiv fermecați de imaginile postate în costum de baie. “Cea mai tare creație a lui Dumnezeu!”, i-a scris un admirator.

Doamnele nu sunt însă la fel de impresionate că bărbații care îi urmăresc profilul: “Mă doare spatele numai când mă uit la ea!”, “Ai nevoie urgentă de un antrenor personal”, i-au transmis acestea.

Rusoaica pare că are dificultăți să își găsească bluze care să o încapă, pentru că mereu rămâne… câte ceva la vedere :)  Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus.

Rusoaica Anastasia Kvitko a atras prima atenția presei tabloide în 2016, ajungând în publicațiile din întreagă lume ca fiind "sosia lui Kim Kardashian din Rusia". 

Sursa foto: INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni