• PRO TV
  • Top romani talentati de pretutindeni: De la Costel Busuioc la Razy Gogonea!

Top romani talentati de pretutindeni: De la Costel Busuioc la Razy Gogonea!

Top romani talentati de pretutindeni: De la Costel Busuioc la Razy Gogonea!

"E evident ca romanii au talent", spune Adrian Tutu, castigatorul marelui premiu de la "Romanii au talent". Din diverse motive, insa, unii romani au demonstrat ca au talent prin alte tari - cum ar fi Germania, Spania, Norvegia sau Marea Britanie.

Spune-ne care dintre romanii prezentati mai jos ti se pare cel mai talentat!

1. Costel Busuioc


Costel, un zidar roman cu opt clase, care a emigrat in Spania, a devenit celebru dupa ce a aparut in 2008 la concursul “Hijos de Babel”, pe care l-a si castigat. 

 

2. Petruta Kupper

Eleva a lui Gheorghe Zamfir, tanara din Sibiu a impresionat milioane de oameni dupa ce a cantat la nai in emisiunea “Das Supertalent” din Germania in 2009. Petruta Kupper nu a castigat premiul cel mare, dar s-a clasat pe un onorabil loc 3.



3. Linda Teodosiu


Romanca in varsta de 16 ani, Linda a facut furori in Germania cu vocea sa deosebita. Linda Angelina Teodosiu a participat in 2008 la emisiunea-concurs a RTL "Germania cauta un Superstar", dar a fost eliminata in semifinala.

4. Bogdan Ota

Pianistul de 32 de ani din Botosani a cucerit Norvegia cu muzica sa. A avut numai 2 minute la dispozitie pentru a impresiona juriul de la “Norvegia are talent” si s-a descurcat de minune.



5. Razy Gogonea

Romanul Razi Gogonea a aparut pe scena de la “Britain’s Got Talent” cu miscari de dans uluitoare, inspirate din Matrix, iar publicul i-a cazut la picioare. Romanul de 28 de ani i-a cucerit pe englezi cu talentul sau neobisnuit si este unul din favoritii pentru castigarea marelui premiu de 100.000 de lire.


Razy Gogonea - Matrix Body Popping - Britain's... de UCANLEARNPOKERdotCOM

In timp ce unii romani i-au impresionat pe straini pana la lacrimi cu talentul lor, altii nu au reusit sa se faca remarcati in sensul bun.

Cheeky Girls -
"Britain's Got Talent"

Prestatia gemenelor Cheeky i-a facut pe cei trei jurati sa ridice din sprancene, acestia considerand dansul lor ca fiind unul foarte ciudat.



Gemenele Indigo - "America's Got Talent"

In 2008, gemenele s-au calificat in semifinala concursului din SUA, unde, din pacate pentru ele, nu au reusit decat sa se faca de ras.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni