• PRO TV
  • O poveste de dragoste interzisă în Sărutul otrăvit (Gecenin Ucunda), din 8 septembrie, Acasă

O poveste de dragoste interzisă în Sărutul otrăvit (Gecenin Ucunda), din 8 septembrie, Acasă

O poveste de dragoste interzisă în Sărutul otrăvit (Gecenin Ucunda), din 8 septembrie, Acasă

Începând cu 8 septembrie, telespectatorii postului Acasă vor putea urmări Sărutul otrăvit (Gecenin Ucunda) în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 22:00. 

În rolurile principale se află cunoscuții actori Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, soț și soție în spatele camerelor. Cei doi și-au câștigat notorietatea prin prisma personajelor jucate în serialul Destin la răscruce (Fatih Harbiye), care a făcut furori în 2013. Artiștii se regăsesc și în distribuțiile altor seriale de succes, precum Dragoste infinită (Kara Sevda), Fiica ambasadorului (Sefirin Kızı) și O singură privire (Bana Sevmeyi Anlat).

Sărutul otrăvit urmărește povestea unei tinere inteligente și muncitoare, care provine dintr-o familie modestă. În ciuda situației materiale grele, aceasta își va termina studiile. Licențiată în psihologie, tânăra va ajuta un afacerist de succes să iasă din depresie. Deși bărbatul este căsătorit, va face o pasiune pentru tânăra psihologă, aceasta fiind singura persoană care i-a fost alături în cele mai grele momente, guvernate de singurătate.

Dragostea protagoniștilor va fi pusă la încercare în nenumărate rânduri, iar afaceristul se va afla într-o cursă continuă de protejare a iubitei sale odată ce aceasta intră în lumea din care el face parte.

Doi oameni ce provin din lumi total diferite. O dragoste interzisă și o obsesie creată pentru persoana nepotrivită. Oare va rezista relația greu încercată a protagoniștilor? Răspunsul se regăsește în serialul Sărutul otrăvit (Gecenin Ucunda), ce va putea fi urmărit începând cu 8 septembrie, Acasă.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni