• PRO TV
  • TJ Miles este determinat să o ceară în căsătorie pe Francisca: „Nu îmi plac surprizele, îi dau inelul imediat”

TJ Miles este determinat să o ceară în căsătorie pe Francisca: „Nu îmi plac surprizele, îi dau inelul imediat”

TJ Miles este determinat să o ceară în căsătorie pe Francisca: „Nu îmi plac surprizele, îi dau inelul imediat”

Francisca și TJ Miles și-au oficializat relația în urmă cu doar câteva luni, dar lucrurile par a fi extrem de serioase între ei, din moment ce amândoi au vorbit despre nuntă. Aceștia iau în serios subiectul și își dorsc să ducă relația la următorul nivel.

Francisca și TJ Miles sunt unul dintre cele mai noi cupluri anunțate anul acesta, iar ipostazele în care apar în mediul online și pe micile ecrane demonstrează cât de bine se înțeleg și că, într-adevăr, între ei, lucrurile ar putea evolua din ce în ce mai frumos. 

În cadrul unui interviu acordat pentru Cancan, TJ Miles a recunoscut că nu știe când anume o va cere pe Francisca în căsătorie, dar este sigur că acest lucru se va întâmpla poate chiar mai devreme decât s-ar crede. 

„Ai un glob magic, să-l frecăm puțin? Eu nu văd viitorul exact, adică nu știu. Normal că mă gândesc (n.r. la cererea în căsătorie)”, a dezvăluit artistul.

În schimb, Francisca este destul de reticentă în ceea ce privește cererea, care trebuie să fie o surpriză pentru ea. Aceata a mărturisit că „talentul” ei este acela de a strica surprizele, deci, cel mai probabil, cererea în căsătorie nu va avea loc așa cum plănuiește iubitul ei, deoarece, cel mai probabil, va găsi inelul.

„Am un talent fantastic de a strica orice surpriză. Nu prea are cum omul să îmi facă mie surprize, că o stric!”, a dezvăluit artista. „Nu îmi plac surprizele, îi dau inelul imediat, n-o să-l las în casă. O iau cu mine, i-l arăt”, a completat TJ Miles. 

În ceea ce privește copiii, și acest subiect a fost discutat de cei doi îndrăgostiți. Francisca și-ar dori trei, în timp ce TJ vrea doi, dar vor lăsa lucrurile să vină de la sine, iar important, acum, este să fie sănătoși, deoarece restul va veni de la sine.

La fel de sinceri au fost și în ceea ce privește gelozia din cuplu. Fiind zodii puternice, amândoi își susțin punctul de vedere, iar simțul proprietății este bine dezvoltat. „Cred că amândoi, depinde de situație. Amândoi suntem la fel de geloși. Ea e scorpion, eu sunt berbec, suntem nebuni cap-coadă”, a spus TJ Miles.

„E normal să te activezi. Și eu, la rândul meu, sunt destul de posesivă”, a completat Francisca.  

Sursa foto: Instagram I franciscaofficial, tjaymilez

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni