• PRO TV
  • Alexandra Stan, apariție controversată pe rețelele de socializare. Artista s-a filmat din toate unghiurile, îmbrăcată sumar

Alexandra Stan, apariție controversată pe rețelele de socializare. Artista s-a filmat din toate unghiurile, îmbrăcată sumar

Alexandra Stan, apariție controversată pe rețelele de socializare. Artista s-a filmat din toate unghiurile, îmbrăcată sumar

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, aceasta fiind în atenția publicului larg atât datorită talentului său, cât și grație aspectului fizic de invidiat. 

Alexandra Stan este una dintre cele mai sincere și asumate vedete de la noi din țară! Aceasta nu se teme să fie judecată și întotdeauna se afișează așa cum se simte cel mai bine: îmbrăcată provocator. Deși de multe ori a fost judecată de internauți pentru ținutele alese, și-a păstrat stilul neconfundabil și a continuat să pozeze în ipostaze incendiare. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CELE MAI SEXY FOTOGRAFII ALE ALEXANDREI STAN)

Recent, artista a scos o nouă piesă, iar odată cu ea a venit și lansarea unui nou videoclip! Pe rețelele de socializare, Alexandra a postat deja câteva cadre din ceea ce urmează să vadă fanii ei, în cel mai scurt timp. Astfel, diva s-a lăsat filmată purtând doar un body minuscul, care îi scoate în evidență trupul bine lucrat.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)


Videoclipul postat de Alexandra Stan a strâns în scurt timp peste 8.000 de like-uri și peste 100 de comentarii. Majoritatea persoanelor care au reacționat i-au complimentat corpul, însă au existat și internauți care au criticat-o pentru apariția extravagantă:

„Onlyfans când?” // „Ar face bani m-ai frumoși din OnlyFans decât din muzică dacă s-ar apuca! Daniela Crudu este un exemplu asumat și pentru celelalte "vedete" din Showbizul românesc!”, „Cred că e vechi-vechi costumul.. ți-a rămas mic”, sunt doar câteva dintre reacții.

Sursă foto: Alexandra Stan/Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni