• PRO TV
  • Dezvăluirea momentului despre Oana Roman! Ce i-a găsit menajera în cameră: „Vreo 10 jucării”

Dezvăluirea momentului despre Oana Roman! Ce i-a găsit menajera în cameră: „Vreo 10 jucării”

Dezvăluirea momentului despre Oana Roman! Ce i-a găsit menajera în cameră: „Vreo 10 jucării”

Nimeni nu se aștepta la o astfel de informație, mai ales când vine vorba despre Oana Roman! Menajera fiicei lui Petre Roman a făcut o descoperire cel puțin rușinoasă în dormitorul vedetei! Iată ce a putut găsi când făcea curat în casa!

Oana Roman este, fără îndoială, foarte cunoscută în mediul online, acolo unde nu trece o zi fără să posteze câte ceva pentru fani. Pe cât de cunoscută este, pe atât de controversată și nu o spunem noi, ci scandalurile pe care le-a tot avut de-a lungul timpului cu alte vedete.

Chiar și așa, un detaliu „rușinos” despre fiica lui Petre Roman circulă astăzi în presa românească. Se pare că în urmă cu mai mult timp, menajera vedetei i-a găsit în casă, în timp ce își făcea meseria, mai multe obiecte neobișnuite. Este vorba despre jucării sexuale, iar despre acest mister a vorbit, fără perdea, chiar partenera lui Marius Elisei. 

„Acum vreo 15 ani mergeam la ziua lui Nicu Gheară şi făcea o tombolă, toate femeile trăgeau un bilet şi primeau un cadou, ceva scump. Se mai aflau şi cadouri de la sex-shop. Eu am câştigat, în 90% din cazuri, numai obiecte din acestea. Le puneam deoparte şi persoana care îmi făcea curat a găsit vreo 10 jucării, era şocată”, a dezvăluit Oana Roman în urmă cu mai mult timp.

Oana Roman, profesoară la școala unde învață fiica sa

Oana Roman și-a găsit o nouă vocație! Vedeta s-a angajat ca profesor la o școala privată din Pipera, acolo unde va începe studiile și Isabela, fata ei, în doar câteva săptămâni. 

„Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare (...)

Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a dezvăluit Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Foto: Instagram
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni