• PRO TV
  • O femeie din Australia pretinde că a câștigat 1 milion $ muncind la fermă. Ce activități a prestat de acești bani

O femeie din Australia pretinde că a câștigat 1 milion $ muncind la fermă. Ce activități a prestat de acești bani

O femeie din Australia pretinde că a câștigat 1 milion $ muncind la fermă. Ce activități a prestat de acești bani

Honeyy Brooks are 32 de ani, e mamă a doi copii și trăiește la o fermă de 40 de hectare din sud-estul Australiei. Femeia susține că în ultimii 2 ani a câștigat 1 milion de dolari tunzând gazonul și prestând diverse munci agricole. Există, totuși, o explicație.

Munca la țară e o plăcere pentru Honeyy Brooks, care deține o fermă de animale în statul australian Victoria. Femeia de 32 de ani, mamă a doi copii, a dezvăluit că a reușit să îmbine utilul cu plăcutul pentru a câștiga bani serioși din muncile agricole.

Ea și-a făcut public „fluturașul” de încasări săptămânale și a șocat pe toată lumea: 30.000 de dolari în 7 zile! Totuși, ce face pentru acești bani, fiindcă nu e singura persoană care muncește la o fermă de animale?

Ei bine, Honeyy Brooks nu doar hrănește animalele, tunde gazonul și curăță în grajdul cailor, ci se mai și filmează făcând asta. Și, de obicei, fără haine pe ea. Clipurile incitante ajung apoi pe platforma pentru adulți OnlyFans, unde abonații ei plătesc sume generoase pentru a le vedea.

Înainte ca pesimiștii să sară în sus și să-mi spună că sunt un exemplu negativ pentru tineri, că-i învăț să intre în industria greșită, dați-mi voie să vă spun: da, industria asta nu este pentru toată lumea. Nu este. E nevoie de multă muncă? Da, este nevoie de așa ceva, dar la fel este peste tot. 

Dacă te documentezi și consideri că este potrivită pentru tine, atunci găsești o platformă în care poți face ceea ce iubești, să te distrezi și să câștigi bani”, spune tânăra mămică într-un clip pe TikTok. Află cum decurge o zi de filmări, în clipul de mai jos!

@honeyybrooks6 #behindthescenes #dayinmylife ♬ original sound - Honeyy Brooks

Vezi poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Multe se întâmplă în Australia! Vezi cine e femeia care a găsit metoda de a avea mulți bărbați în intimitate fără a fi acuzată că înșală!

Ce făcea înainte de a „tunde gazonul” la fermă

Înainte de a posta conținut pentru adulți, Honeyy Brooks avea un job în marketing. În 2021 a renunțat la cariera ei, pentru a se dedica realizării de conținut dedicat adulților.

Femeia e căsătorită, iar soțul ei o ajută în această afacere care le aduce mai mulți bani decât au sperat vreodată.

Fac niște grădinărit obraznic, tai iarba și, dacă îmi iau câinii la alergat, filmez ceva, așa că este vorba doar despre lucrurile mele de zi cu zi, dar să fie făcute într-un fel obraznic”, a spus tânăra „fermieră” pentru Daily Mail.

Fotografii: Honeyy Brooks TikTok

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni