• PRO TV
  • Emmanuelle Beart, dezvăluiri cutremurătoare, la 60 de ani! Actrița franceză a fost victima incestului

Emmanuelle Beart, dezvăluiri cutremurătoare, la 60 de ani! Actrița franceză a fost victima incestului

Emmanuelle Beart, dezvăluiri cutremurătoare, la 60 de ani! Actrița franceză a fost victima incestului

Actrița franceză Emmanuelle Beart a vorbit deschis despre traumele din copilărie, în cadrul unui documentar despre viața ei. Aceasta a declarat că a fost victima incestului, fiind „salvată” de bunica sa.

Emmanuelle Beart, care nu s-a aflat la conferința de presă despre documentar, a ales să nu dezvăluie numele abuzatorului, lucru declarat public de co-regizoarea Anastasia Mikova. Actrița este de părere că dezvăluirea numelui abuzatorului ar reprezenta o altă „abordare” a filmului decât ceea ce ea își dorește, dar a precizat că nu este vorba de Guy Beart, tatăl ei.

Potrivit Daily Mail, incestul a început când Emmanuelle Beart avea doar zece ani și a continuat patru ani după aceea. Prin intermediul unui mesaj transmis în cadrul conferinței, actrița a precizat că a vrut să vorbească despre alte victime ale incestului, nu despre ceea ce ea a trăit în copilărie, „Dar onestitatea și curajul lor m-au făcut să vreau să vorbesc și eu”.

În documentar, se aude pe fundal vocea Emmanuellei, spunându-i agresorului: „Din moment ce tatăl meu, mama mea și prietenii mei nu au observat nimic, puteai să faci asta din nou și ai făcut-o, timp de patru ani”.

Documentarul ”Such a Resounding Silence” spune povestea a patru victime ale incestului și prezintă contribuția pe care Emmanuelle Beart a avut-o. Artista îi este recunoscătoare bunicii sale, deoarece ea este cea care a salvat-o și i-a oferit șansa la o viață normală.

Sursa foto: Getty Images

VEZI ȘI VIDEO


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni