• PRO TV
  • ACUM Corina Bud, Lavinia, Roxana Ionescu si Cove, LIVE si pe protv.ro! GALERIE FOTO

ACUM Corina Bud, Lavinia, Roxana Ionescu si Cove, LIVE si pe protv.ro! GALERIE FOTO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">ACUM </span>Corina Bud, Lavinia, Roxana Ionescu si Cove, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">LIVE si pe protv.ro</span>!<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> GALERIE FOTO </span>

A venit randul dansului la bara vineri, la Dansez pentru tine. Unul dintre cele mai asteptate stiluri de dans de catre telespectatori si unul dintre cele mai temute stiluri pentru unele vedete participante, dansul la bara implica zeci de ore de antrenamente, multa forta in brate si lipsa totala de inhibitii.

Corina Bud se declara indragostita de dansul la bara, Lavinia il considera un stil dificil in care nu poti sa pacalesti prea mult, Roxana Ionescu va incerca sa faca mai mult decat miscari lascive si provocatoare la acest dans, iar Cove spune ca l-a practicat mult in copilarie, asa ca vineri ii va fi usor in ring.   

“Iubesc dansul la bara”
, spune fara retineri Corina Bud. “Este foarte senzual, extrem de solicitant pentru toata musculatura si mi se pare atat de sexy si spectaculos!”. Repetitiile pentru acest stil merg snur pentru artista, mai ales ca pentru ultimul ei videoclip, la piesa “No Sleepin", a luat cateva lectii de dans la bara, stil pe care il foloseste si in show-ul ei de scena. Corina este fascinata de starurile burlesque care au stiut sa aduca in fata publicului senzualitatea si show-ul unor puneri in scena care foarte mult timp au fost considerate vulgare.

“Toata lumea o adora pe Ditta von Teese, iar francezii innebunesc dupa Arielle Dombasle. De la Betty Page incoace, toate artistele care au ales si au celebrat spectacolele burlesque au aratat lumii ca arta nu poate fi niciodata vulgara si ca reprezentatiile de striptease si dans la bara pot fi tratate ca manifestari artistice foarte elegante si senzuale”, spune Corina care nu ar spune NU unui dans la bara special executat pentru sotul ei. “Ador acest dans si in afara de faptul ca mi se pare un antrenament de fitness foarte eficient, imi plac mult de tot senzualitatea lui si faptul ca ma face sa ma simt sexy si foarte femeie. Love, love, love”, spune Corina plina de energie.

Lavinia
a incercat dansul la bara acum cateva luni, pentru filmarile de promo ale emisiunii si a constatat de atunci ca nu este deloc de glumit cu acest stil de dans la care trebuie foarte mult antrenament si multa forta in brate. “Cred ca voi face cateva flotari inainte de dans pentru a putea face fata coregrafiei”, spune Lavinia care considera ca nu prea potu pacali la acest stil de dans.

Desi se antreneaza asiduu, Lavinia nu crede ca va mai folosi cunostintele in dans la bara pe viitor, nici in show-urile sale, nici pentru a face astfel un cadou viitorului sau iubit sau sot: “Nu cred ca voi dansa vreodata acest stil de dans, pentru ca daca nu iese perefect nu are cum sa fie nici macar sexy”.

Roxana Ionescu
nu are retineri pentru niciun stil de dans din competitie, fie el si dansul la bara pentru care stie ca trebuie sa aiba atat forta, cat si eleganta si dezinhibare. Roxanei ii place sa glumeasca spunand ca dupa ce va invata acest stil pentru emisiune, in fiecare seara ii va dansa la bara sotului ei.  

Cove
marturiseste ca antrenamentele pentru dansul la bara merg exceptional pentru el: “Desi este destul de solicitant, ma descurc bine, am experienta, eu am practicat foarte mult dansul la bara in copilarie, era dansul la batatorul de covoare din spatele blocului. Era o bara cadru, acum e o bara stalp, deci doar forma difera. Asa ca, ma voi descurca eu”.   

Chiar daca a admirat-o pe Medea, dansatoarea la bara care a ajuns in finala “Romanii au talent”, Cove este convins ca sunt si barbati acrobati specialisti in dans la bara, insa nu este el unul dintre ei: “In ceea ce ma priveste, simtul umorului ma va salva la acest stil de dans, nu altceva”, spune cu convingere actorul care este sigur ca nu va mai dansa cu alta ocazia la bara in afara de “Dansez pentru tine”, nu de alta, insa nu mai are batator de covoare in spatele blocului.    





 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni