• PRO TV
  • Prima ediție din sezonul 31 România, te iubesc! Ancheta „Statul degeaba” a fost lider de audiență

Prima ediție din sezonul 31 România, te iubesc! Ancheta „Statul degeaba” a fost lider de audiență

Prima ediție din sezonul 31 România, te iubesc!  Ancheta „Statul degeaba” a fost lider de audiență

Alex Dima a prezentat duminică, la România, te iubesc!, ancheta „Statul degeaba” despre primăriile din țară care au mai mulți angajați decât ar fi necesar, raportat la numărul de locuitori din localitățile respective.  

Reportajul Statul degeaba a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 3.6 puncte de rating și 20.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 2.5 puncte de rating și 14.2% share. 

Realitățile din ediția de aseară ar putea sta la începutul unei reforme în administrația publică, unde în foarte multe cazuri, se stă degeaba. Statul nu este o entitate căzută de undeva, statul e alcătuit din oameni. Pe unii dintre ei i-ați văzut la televizor, aseară, îi vedeți în fiecare zi, dacă stați în fața unei instituții publice, cum rup ușile la ora 16 sau chiar mai devreme.

Trebuie precizat că printre ei sunt oameni care chiar își fac datoria, ei țin statul român în funcțiune. Jos pălăria în fața lor! Din păcate, mulți dintre colegii lor, stau și ar trebui să plece acasă. Guvernanții tot promit că vor lua această măsură, că vor tăia din posturi s.a., dar deocamdată… nimic. Soluții sunt pentru a repara această situație. Dar e nevoie de curaj, voință și putință, calități care au lipsit și lipsesc celor care s-au cocoțat pe scena politică de la noi
”, a spus Alex Dima.

Duminica viitoare, de la 18:00, România, te iubesc! revine cu o nouă anchetă. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni