• PRO TV
  • Denis Hanganu, primele declarații despre nuntă! Cum a descris actorul cea mai importantă zi din viața sa: „O oază de eleganță”

Denis Hanganu, primele declarații despre nuntă! Cum a descris actorul cea mai importantă zi din viața sa: „O oază de eleganță”

Denis Hanganu, primele declarații despre nuntă! Cum a descris actorul cea mai importantă zi din viața sa: „O oază de eleganță”

Denis Hanganu s-a căsătorit în urmă cu doar câteva zile, iar nunta a fost organizată într-un cadru de vis! Actorul a oferit primele declarații despre marele eveniment, pe care l-a descris ca fiind „o experiență magică și de neuitat”.

Cunoscutul actor din serialul „Clanul” s-a căsătorit în urmă cu doar câteva zile. Superba lui parteneră, Raluca, a avut o rochie desprinsă din basme, iar evenimentul a fost organizat într-o manieră fermecătoare, dar și intimă totodată. 

Denis Hanganu este cunoscut pentru discreția sa, mai ales atunci când vine vorba despre viața personală, așa că la nunta sa au fost invitați colegi de breaslă, apropiați și cei din familie, dovadă fiind chiar puținele imagini postate în online pe care fanii le-au putut vedea de la petrecere.

În exclusivitate pentru PRO TV, Denis Hanganu a vorbit pentru prima dată despre nunta cu Raluca, partenera sa. Evenimentul a fost organizat cu mare atenție, până la ultimul detaliu, iar actorul și soția sa și-au dorit să păstreze discreția și să se bucure din plin de prezența oamenilor dragi, dar și de atmosferă.

Ce pot să zic... vă mărturisesc că nunta mea a fost asemeni unui basm, un vis devenit realitate. Cu inima plină de emoții și anticipare, am pășit în această zi minunată, iar ceea ce am trăit a depășit cu mult orice așteptare.

Decorurile florale și locația au transformat totul într-un peisaj feeric și sublim, demn de poveste. Fiecare floare, fiecare detaliu, au fost alese cu extraordinar de multă grijă și dragoste. Totul a fost creat astfel încât era ca și cum am fi intrat într-un alt univers, unul plin de romantism si frumusețe, univers în care am ales să invităm doar un număr restrâns de persoane. 

Nu m-am ferit de nimeni, dar bănuiesc că e lesne de înteles că încă de la început mi-am dorit ca această zi specială să fie un eveniment intim. O trăiești o dată-n viață și vrei și tu cu tot sufletul să simți că e ziua ta și te bucuri de ea realmente de la început până la sfârșit. Fiind și în filmări aproape zi de zi, am investit mult timp și energie în organizarea fiecărui aspect, iar acum vedeam eforturile noastre transformate într-o zi desăvârșită. Am realizat cât de important este să ne bucurăm de aceste momente alături familie, plus câțiva oameni dragi și atât, fără stresul excesiv care poate însoți organizarea unei nunți”, ne-a dezvăluit Denis Hanganu.

De asemenea, actorul a recunoscut că nu s-a putut îndepărta de ringul de dans și că invitații s-au distrat și au dansat până în zori, semn că evenimentul a fost un adevărat succes. 

„Vă garantez că de la prima până la ultima melodie, personal, nu am părăsit ringul de dans nici măcar pentru o secundă. Am dansat încontinuu. Ne-am distrat până târziu în noapte, iar zâmbetele și emoțiile sincere ale celor prezenți ne-au umplut inimile de bucurie.

Ca un mic rezumat, nunta noastră a fost o oază de eleganță, simplitate și romantism. Nu am căutat strălucirea sau excesele, ci am preferat să ne concentrăm pe conexiunea dintre noi și pe ceea ce semnifică acest angajament și am observat că oamenii au apreciat nespus.

Nu pot decât să spun că această zi a fost, până acum, cel mai frumos moment al vieții mele. A fost exact așa cum am visat. O zi în care toate elementele s-au armonizat perfect pentru a crea o experiență magică și de neuitat”, ne-a mai povestit cunoscutul actor din „Clanul”.

Foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni