• PRO TV
  • Shakira, apariție divină la MTV Video Music Awards. A schimbat trei ținute spectaculoase

Shakira, apariție divină la MTV Video Music Awards. A schimbat trei ținute spectaculoase

Shakira, apariție divină la MTV Video Music Awards. A schimbat trei ținute spectaculoase

Shakira a fost vedeta serii la MTV Video Music Awards. Artista columbiană a fost recompensată cu premiul pentru întreaga activitate - Michael Jackson Video Vanguard Award.

În vârstă de 46 de ani, Shakira i-a adus la ceremonie și pe cei doi băieți ai ei, Sasha și Milan, care au urmărit festivitatea din public. Cântăreața și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o spectaculoasă rochie aurie, cu spatele gol. Ținuta Versace s-a mulat perfect pe formele ei seducătoare.Pe scenă, diva columbiană a ales un outfit mai provocator, nude, cu paiete și franjuri.

Cea de-a treia ținută a fost la fel de impresionantă: Shakira a optat pentru o rochie bleu, tot marca Versace, cu decupaje îndrăznețe și accesorizata cu ace uriașe de siguranță.

Totuși, marea câștigătoare a serii nu a fost Shakira, ci Taylor Swift, care a plecat acasă cu o mulțime de trofee, printre care "Artistul anului",  videoclipul și piesa anului cu Anti Hero și Best Pop. Taylor a fost lăudată de criticii de modă pentru look-ul ei elegant – ca și Shakira, aceasta a optat tot pentru o ținută Versace, o rochie neagră cu șliț adânc.SURSA FOTO: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni