• PRO TV
  • Un bărbat a intrat pe Google Maps și a decis să divorțeze de soția lui. Greșeala femeii care a costat-o căsnicia

Un bărbat a intrat pe Google Maps și a decis să divorțeze de soția lui. Greșeala femeii care a costat-o căsnicia

Un bărbat a intrat pe Google Maps și a decis să divorțeze de soția lui. Greșeala femeii care a costat-o căsnicia

Un bărbat a decis să divorțeze, după ce a intrat pe Google Maps Street View și a văzut o imagine care l-a dat complet peste cap. Acesta era în căutarea unei destinații turistice, dar a dat peste ceva ce l-a șocat.

O simplă navigare pe Google Maps Street View a dus la destrămarea unei căsnicii. Un bărbat a decis să încheie mariajul în care se afla, după ce a prins-o pe soția lui, în ipostaze tandre, cu un alt bărbat. Acesta folosea aplicația, pentru a găsi o destinație turistică pentru soția sa, atunci când a văzut-o cum s-ar fi așteptat cel mai puțin.

Ce a reperat prima dată, în aplicație, a fost ținuta femeii, pe care o cunoștea. Uitându-se mai atent, și-a dat seama că stătea pe o bancă, lângă Podul Suspinelor din Barranco, Peru, în timp ce, pe picioarele ei, stătea cu capul un alt bărbat.

În ciuda faptului că fețele le erau acoperite, hainele pe care soția infidelă le purta au fost suficiente pentru ca acesta să își dea sema că, într-adevăr, ea este acolo. Mai mult decât atât, cei doi amanți au fost surprinși într-o ipostază tandră, femeia mângâindu-l pe păr.

Fotografia fusese făcută în anul 2013 și, deși trecuse ceva timp de atunci, bărbatul a decis să își confrunte soția. Văzând că nu are cum să scape, aceasta a recunoscut că avea o relația extraconjugală și, în cele din urmă, au divorțat.


Sursa foto: Pexels, Google Maps 

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni