• PRO TV
  • Liviu Varciu a dansat cu iubita lui pentru Marius Cosofret, baiatul care imita animale la "Romanii autalent"! FOTO

Liviu Varciu a dansat cu iubita lui pentru Marius Cosofret, baiatul care imita animale la "Romanii autalent"! FOTO

Liviu Varciu a dansat cu iubita lui pentru Marius Cosofret, baiatul care imita animale la "Romanii autalent"! FOTO

Liviu Varciu a intra in ringul de la “Dansez pentru tine” alaturi de noua sa iubita, Andreea Bododel, pe care a invitat-o la un dans in scopuri umanitare.

Cei doi indragostiti au acceptat sa-si arate iubirea si in ringul visurilor intr-o coregrafie complexa creata de coregrafa Victoria Bucun in care se regasesc elemente de cabaret, slowfox si tango. Gestul lor este unul caritabil menit sa il ajute pe Marius Cosofret, tanarul care a imitat animale la “Romanii au talent” si viseaza sa ajunga actor.

Victor Slav a revenit in ringul de la “Dansez pentru tine” pentru un dans umanitar alaturi de Adriela Morar, fosta partenera de dans a lui Smiley. Coregrafa Doina Botis le-a pregatit o coregrafie de jazz menita sa o ajute pe micuta contorsionista Ioana Roxana Rotar.

Dans la bara

Lupta este din ce in ce mai stransa, iar editia de vineri va fi hotaratoare pentru podiumul sezonului al unsprezecelea, pentru ca in competitie vor ramane cele mai bune 3 perechi din concurs. Seara de vineri va fi una incendiara, pentru ca perechile concurente isi vor arata abilitatile si calitatile senzuale si dezinhibate la dansul la bara. Lavinia, Corina Bud, Roxana Ionescu si Cove vor incerca sa se inspire si din demonstratia de vineri a acestui stil care va fi facuta de campionii sezonului trecut, Octavian Strunila si Ela Dumitru.

Concurentii vor trece de la dansul la bara la ritmurile sacadate de hip-hop carora vor fi nevoiti sa le faca fata cu brio, dar si la stilul de dans standard tras la sorti care va avea ca tema comuna “Visul pentru care au intrat in competitie”. Pentru dansul standard va intra in ring pentru demonstratie Alina Petre, sora temutului Mihai Petre, alaturi de partenerul ei de competitii. Corina Bud a tras la sorti slowfox, Roxana Ionescu quickstep, iar Lavinia vals. 

Daca perechile dueliste Lavinia si Decebal si Cove si Claudia au avut o saptamana infernala, Corina Bud si Roxana Ionescu si-au gasit ragazul de a vizita familiile partenerilor lor de competitive si de vis. Astfel ca Roxana i-a cunoscut parintii si fratele lui Stefan si a simtit ce inseamna ospitalitatea unei familii sarace, dar armonioase, iar Corina Bud a patruns in universul lui Edy, i-a cunoscut familia numeroasa si conditiile crancene in care aceasta traieste.

Salveaza-ti perechea favorita de la duel!

Voi puteti alege care dintre perechile aflate la duel merita sa ajunga in ultima editie a emisiunii trimitand sms la 1322 cu textul “Lavinia” sau “Cove”. La sfarsitul editiei de vineri, in competitie vor mai ramane doar 3 perechi care se vor lupta in ultima editie a emisiunii pentru un loc cat mai bun pe podium.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni