• PRO TV
  • Vino pe 4 si 5 iunie la preselectia "Dansez pentru tine", sezonul 12!

Vino pe 4 si 5 iunie la preselectia "Dansez pentru tine", sezonul 12!

Vino pe 4 si 5 iunie la preselectia "Dansez pentru tine", sezonul 12!

Pe 4 si 5 iunie, de la ora 10.00, la Teatrul Nottara din Bucuresti vor avea loc preselectiile pentru cel de-al 12-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care va incepe din toamna, la Pro Tv.

Toti cei care isi doresc sa intre in ringul emotiilor si sa implineasca prin dans visul unei persoane dragi sunt asteptati la Teatrul Nottara sa danseze si sa-si spuna povestea in fata juriului  desemnat special pentru alegerea noilor participanti.

Pretendentii la statutul de concurent “Dansez pentru tine” vor avea parte live de incurajari de la fosti participanti carora emisiunea le-a schimbat viata si care vor sa povesteasca celor care nici nu indraznesc sa spere ca se pot intampla minuni atunci cand iti doresti cu adevarat.

Cu mic cu mare, posibilii concurenti vor fi asteptati din toate colturile tarii sa sustina o proba de dans in fata juriului preselectiei si sa-si povesteasca visul pentru care isi doresc sa intre in concurs. La inscriere, concurentii trebuie sa aiba un act de identitate, iar in cazul minorilor, este nevoie de acordul unui tutore legal.  

Poti trimite un email la adresa [email protected] cu datele tale si povestea ta sau poti veni direct la preselectie, sambata 4 iunie  sau duminica 5 iunie la Teatrul Nottara. Succes!
 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni