• PRO TV
  • Ancheta lui Rareș Năstase, de la România, te iubesc!, a fost în topul preferințelor telespectatorilor

Ancheta lui Rareș Năstase, de la România, te iubesc!, a fost în topul preferințelor telespectatorilor

Ancheta lui Rareș Năstase, de la România, te iubesc!, a fost în topul preferințelor telespectatorilor

Duminică, la România, te iubesc!, Rareș Năstase a prezentat „Prinși în plase de incompetență”, o anchetă despre acvacultură, adică piscicultura și pescuitul comercial care, la noi, nu funcționează bine, deși suntem țara cu 25% din sursa de apă a Uniunii Europene. 

România, te iubesc! a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 3.3 puncte de rating și 19.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 1.8 puncte de rating și 10.2% share. 

„Nu avem o lege a pisciculturii, e blocată prin Parlament, deși patronatul peștelui o cere de ani buni. Fără o reglementare clară, peștele crescut în captivitate nu e considerat animal în România, iar amenajarea piscicolă nu e o fermă. Acvacultura se zbate și în apă, și pe uscat, între ministerele Agriculturii și Mediului, iar deținătorii de crescătorii sunt pasați între structuri diferite, cu dublu rol. Nu se acordă subvenții, apar sporadic scheme de sprijin, dar, ca la orice treabă românească, apar mereu oportuniști, cu relații la responsabilii de la stat. Și unde sunt multe probleme, apare și piața neagră, peștele nefiscalizat, peștele vândut la negru, fie din bălți private, fie din pescuit comercial”, a spus Rareș Năstase.

Duminica viitoare, de la 18:00, România, te iubesc! revine cu o nouă anchetă. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni