• PRO TV
  • Pescobar, mesaj acuzator la adresa autorităților. Pe cine consideră vinovat că 300 de angajați au rămas fără loc de muncă

Pescobar, mesaj acuzator la adresa autorităților. Pe cine consideră vinovat că 300 de angajați au rămas fără loc de muncă

Pescobar, mesaj acuzator la adresa autorităților. Pe cine consideră vinovat că 300 de angajați au rămas fără loc de muncă

După ce restaurantul lui Paul Nicolau, zis și „Pescobar”, a fost închis de ANPC din cauza mai multor nereguli, omul de afaceri s-a arătat revoltat și a reacționat cu un mesaj la adresa autorităților pe rețelele sociale. 

Cu câteva zile în urmă, inspectorii de control au găsit în restaurantul „Taverna Racilor” din Herăstrău alimente expirate, pește ținut în condiții nefavorabile și lipsa autorizației de la primărie. (VEZI GALERIA FOTO ).

Imaginile publicate de autorități au stârnit foarte multe mesaje negative din partea oamenilor, chiar și foști clienți fideli ai localului. Mulți au rămas absolut șocați de acest fapt, deoarece patronul localului întotdeauna spunea pe rețelele de socializare că mâncarea de la el este cea mai bună de pe piață. Totuși, dovezile puse la dispoziție de Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au arătat contrariul, publicând imagini cu scoici putrede, somon mucegăit și instrumente mâncate de rugină în bucătăria localului.


Pescobar, patronul restaurantului, a fost plecat în Italia, iar după ce s-a întors în România a publicat un mesaj acuzator pe rețelele sociale. Pescobar se arată revoltat de decizia președintelui ANPC, Horia Constantinescu

„Am venit în România mea. E frumos acasă, aici mi-am clădit afacerea, dar tot aici, un singur om a decis că 300 de angajați să nu mai muncească, și compania mea să nu mai plătească milioane de euro anual la bugetul de stat! Pentru că așa vrea el, Mr. Horia. De ce? Pentru că poate!”

„Puterea e la dânsul și atât, la domnul Horia. Am fost închis la Herestrău, chiar dacă mi-am plătit toate amenzile. Am fost închis și la Snagov, chiar dacă acolo n-au găsit absolut nimic, dar pentru că n-am autorizație la DSP, m-au închis și acolo.(...) Măcelul continuă. N-am ce să mai zic, totul stă în puterea unui singur om. 




„Suntem închiși temporar și la Timișoara până la remedierea celor constatate! Mâine vom chema comisarii ANPC, să constate ca am remediat tot si vom redeschide! Nu știm cum vom face cu caracatița de acum încolo, dar sigur găsim soluții împreună cu autoritățile ca în continuare să oferim cea mai bună caracatiță din România în toate locațiile noastre! Doamne Ajută și vă mulțumesc pentru susținere”, a mai spus Pescobar, aseară, într-un mesaj postat pe Instagram. 

Sursă foto: Facebook/ Tavernă Racilor Herăstrău; Instagram/ pescobar.paulnicolau

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni