• PRO TV
  • Emily Burghelea a dat vestea despre al treilea copil: „Sunt absolut sigură”. Ea și soțul ei au fată și băiat

Emily Burghelea a dat vestea despre al treilea copil: „Sunt absolut sigură”. Ea și soțul ei au fată și băiat

Emily Burghelea a dat vestea despre al treilea copil: „Sunt absolut sigură”. Ea și soțul ei au fată și băiat

La 24 de ani, Emily Burghelea se declară cea mai împlinită femeie, căci este soție și mamă a doi copii. Aceasta a cochetat, o perioadă, cu televiziunea, dar, după apariția copiilor, s-a dedicat lor, ocupându-se de numeroase proiecte în mediul online.

Cu toate că cei doi copii o solicită extrem de mult și nu are timp de nimic altceva, Emily și soțul ei nu spun nu unui alt copil. Fosta prezentatoare iubește viața de familie și se dedică în totalitate celor mici. 

Nu de puține ori, a recunoscut că este foarte greu cu doi copii, mai ales atunci când sunt mici, motiv pentru care, nu își face niciun plan, dar, dacă Dumnezeu le va da al treilea copil, ea și Andrei, soțul ei, îl vor primi cu brațele deschise.

„Deja este pe drum... hahaha... Glumeam... Sau poate că nu. Sunt absolut sigură că Dumnezeu le aranjează pe toate așa cum trebuie. Ne lăsăm în voia sorții”, a dezvăluit Emily, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva.

Deoarece instinctul matern este foarte bine dezvoltat, se declară mulțumită de cum reușește să aibă grijă de copii, recunoscând că ajutorul de nădejde de care se bucură vine chiar din partea lui Andrei. Cei doi sunt, în permanență cu cei mici, deoarece domeniile de activitate în care activează le permit să lucreze de acasă.

Mai mult decât atât, când au nevoie de momente doar pentru ei sau când situația devine mai dificilă, părinții celor doi le sar imediat în ajutor, motiv pentru care, au considerat că nu au nevoie de ajutorul niciunei bone. 

De asemenea, Emily și Andrei consideră că cea mai bună modalitate prin care copiii pot fi crescuți frumos și armonios este ca aceștia să stea cât mai mult cu părinții lor, lucru pe care l-au prioritizat încă de la venirea pe lume a primului lor copil. 

 

Sursa foto: Instagram I emilyburghelea

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni